Carousel hot news

Misterul morţii lui Dan Condrea va fi elucidat într-o lună. Anunţul făcut de procurorul general al României

Augustin Lazăr, procurorul general al României, susţine că procurorii aşteaptă rezultatul unei expertize, apoi vor decide dacă a fost accident sau sinucidere în cazul patronului Hexi Pharma,...
14.06.2016 | 16:31
Misterul morţii lui Dan Condrea va fi elucidat într-o lună. Anunţul făcut de procurorul general al României

Augustin Lazăr, procurorul general al României, susţine că procurorii aşteaptă rezultatul unei expertize, apoi vor decide dacă a fost accident sau sinucidere în cazul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Deja experţii analizează probele strânse de anchetatori şi vor da un verdict privind viteza cu care circula Dan Condrea şi dinamica accidentului.

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, marţi, că în dosarul morţii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, se va da o soluţie în aproximativ o lună, după ce se va efectua expertiza criminalistică.

“În această cauză se va da o soluţie, cred, într-un termen de circa o lună, se va vedea de îndată ce va fi efectuată expertiza criminalistică în cauz[, se va putea ajunge la o concluzie care să confirme una dintre supoziţiile care au fost formulate, versiunile de investigaţie, şi atunci se va da o soluţie de către procurori”, a spus Lazăr.

De asemenea, şeful Parchetului general a declarat marţi că s-au ridicat acte de la circa 300 de spitale în cazul Hexi Pharma. “S-au ridicat acte de la circa 300 de spitale şi ancheta este dezvoltată în profunzime pentru a se clarifica toate situaţiile de persoane vătămate şi pentru a se vedea care este prejudiciul până la urmă, fiindcă este în dezvoltare această investigaţie”, a spus Lazăr.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, în vârstă de 41 de ani, a murit în 22 mai, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe un drum judeţean, între localităţile Corbeanca şi Buftea.

Citeşte mai mult pe www.romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri