Life

Misterul morții Mălinei Olinescu! Călin Geambașu reaprinde controversele despre sinuciderea artistei

Mălina Olinescu a murit acum 11 ani, artista fiind subiectul unor controverse aprinse pe tema misterului celor întâmplate în acea zi fatidică de 12 decembrie 2011.
12.12.2022 | 09:25
Misterul mortii Malinei Olinescu Calin Geambasu reaprinde controversele despre sinuciderea artistei
Călin Geambașu este convins că moartea Mălinei Olinescu putea fi evitată dacă artista ar fi avut o relație mai bună cu Doina Spătaru / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Călin Geambașu, bunul prieten al Mălinei Olinescu este și acum convind să există prea multe lucruri ascunse în ceea ce privește moartea cântăreței. Ba chiar mai mult, susține Călin Geambașu pentru FANATIK, misterul morții Mălinei Olinescu va fi deslușit abia atunci când se va face lumină în ceea ce privește relația pe care Doina Spătaru o avea cu fiica ei.

Călin Geambașu, atac dur la adresa Doinei Spătaru pe subiectul morții Mălinei Olinescu

Călin Geambașu susține că există mai multe momente în care Doina Spătaru a spus ceva în public despre moartea Mălinei Olinescu pentru ca apoi să revină asupra declarațiilor pe care le-a făcut.

ADVERTISEMENT

”Ea pozează în `mamă suferindă`, pentru a impresiona, însă chiar Doina este cea care a “sinucis-o” pe Mălina, dorind să-și ascundă erorile de mamă neasumată și efectele generate în timp. Ne-a făcut să credem cam ce i-ar fi convenit ei, pentru a se disculpa mascat”, spune Călin Geambașu.

Mai mult, spune Călin Geambașu, Doina Spătaru ar fi fost persoana care a propagat informația că Mălina s-ar fi sinucis.

ADVERTISEMENT

”Și mie la telefon, în noaptea aia, când mă deplasam înspre locul tragediei, tot Doina mi-a inoculat aceste noțiuni bulversante. Și presei. Cu toții le-am preluat nefiltrat, involuntar și greșit. (…) A spus Mălina ar mai fi avut o tentativă de suicid cu aprox. 1 an înainte (ceea ce este fals)!

Doina recunoaște în aceeași declarație publică făcută la Măruță faptul că avea o relație deficitară cu Mălina. Însă, doar ea avea această relație cu Mălina, pe când noi, restul, relaționam aproape zilnic perfect cu Mălina”, spune Călin Geambașu.

ADVERTISEMENT

Mălina Olinescu, subiect de ceartă între sora ei Codruța și mama lor, Doina Spătaru?

După moartea Mălinei Olinescu, într-una dintre emisiunile Acces Direct de la Antena 1, între Codruța și Doina Spătaru avea loc o dispută pe tema regretatei artiste și adecesului ei, sora cântăreței fiind convinsă că nu a fost vorba de sinucidere.

La câteva luni, ne reamintește Călin Geambașu, ipoteza sinuciderii devine din ce în ce mai fragilă. ”După câteva luni, când a venit rezultatul medicilor legiști, Doina afirma fix contrariul, fiind făcută public în presă concluzia INML care vorbește limpede despre starea de confuzie generată de combinația medicamente + alcool, instituția prezentând raportul public. (…)

ADVERTISEMENT

Procurorul criminalist, Eduard Borjog, este cel care a dispus ancheta medico – legală. În fața lui, potrivit comunicatului oficial, Doina și-a infirmat propriile afirmații publice inițiale potrivit cărora Mălina ar mai fi avut vreo tentativă de suicid. Fix invers a declarat, la doar o lună distanță! Când a mințit Doina? Atunci sau mai târziu…?!

Raportul INML și informarea de la medicul specialist arată fără putere de tăgadă că Mălina era sub tratament cu antidepresive ce conduc la stări hipnotice”, mai spune Călin Geambașu, pentru FANATIK.

Mălina Olinescu, o artistă cu un succes uriaș și o moarte inexplicabilă

Mălina Olinescu se lansa la Școala Vedetelor TVR, în 1996, an în care primea și Premiul III la Festivalul Mamaia, interpretând în duet melodia ”Doar Un Vis”, compusă de Călin Geambașu.

Anul 1997 a fost de glorie pentru Mălina. A primit Premiul I la Cerbul de Aur, concurând pe aceeași scenă cu Christina Aguilera, a câștigat și Premiul I la Festivalul Mamaia, cu melodia ”Mi-e Dor De Tine”.

Tot în 1997, Mălina își lansează primul album solo, ”Ready For You”, cu melodii în limba engleză. În 1999 Mălina își lansează al doilea album solo, ”Pot Să Zbor”, iar în anul 2000 era moderatoare TVR alături de Petre Magdin, în emisiunea ”Întâlnirea De La Miezul Nopții”.

În 2003, Mălina ajunge din nou în finala națională Eurovision, interpretând o altă melodie compusă de Călin Geambașu special pentru ea, ”Tăcerea Doare”, iar apoi se alătura trupei artistului susținând sute de concerte împreună.

Din păcate, succesul pe care l-a avut nu a compensat supărările vedetei, Mălina Olinescu având nevoie de medicamente pentru a-și trata depresia, iar pe 12 decembrie 2011 înceta din viață după ce cădea de la etajul șase al blocului în care locuia.

ADVERTISEMENT