Carousel hot news

UPDATE / Minune: a revenit Mitea! Fostul coleg al lui Ibrahimovici a fost căpitan în meciul cu Vişina Nouă

UPDATE / Nicolae Mitea a debutat cu Vişina Nouă în postura de căpitan. Acesta a evoluat 75 de minute în partida care s-a terminat 3-0 în favoarea gazdelor. Marcatori au fost Priescu (10),...
13.09.2013 | 15:21
UPDATE / Minune: a revenit Mitea! Fostul coleg al lui Ibrahimovici a fost căpitan în meciul cu Vişina Nouă
Nicolae Mitea la pamant.
ADVERTISEMENT

UPDATE / Nicolae Mitea a debutat cu Vişina Nouă în postura de căpitan. Acesta a evoluat 75 de minute în partida care s-a terminat 3-0 în favoarea gazdelor. Marcatori au fost Priescu (10), Răcăreanu (73), Burcea (88).

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

Nicolae Mitea debutează astăzi la echipa a doua a Concordiei Chiajna, contra divizionarei a 3-a, Vişina Nouă, ale cărei vedete sînt Clipici şi Glişca, antrenate de Marcel Ploaie. Deşi fotbalistul şi-a început cariera la Dinamo Bucureşti, acesta a ajuns în Liga a 2-a după ce a suferit numeroase accidentări. După un sezon în care a fost liber de contract, Mitea a semnat cu Concordia Chiajna, însă până acum nu a reuşit să joace nici aici din cauza problemelor medicale, motiv pentru care Ionuţ Chirilă l-a trimis la echipa secundă pentru a reintra în ritm.

“Mitea va mai avea un cuvînt de spus”

Ionuţ Chirilă este cel care a crezut în jucătorul pe care l-a descoperit, acesta declarînd că “Mitea va mai avea un cuvînt de spus în fotbalul românesc”. În 2002 cei doi au plecat împreună spre Barcelona, unde “Nicky” a dat probe pentru gruparea de pe Camp Nou. Conform spuselor lui Chirilă, Mitea a impresionat şi a fost la un pas să semneze cu echipa blau-grana, însă totul a picat în ultima clipă cînd pe fir a intrat impresarul Ioan Becali.

ADVERTISEMENT

Start fulminant la Ajax

Fotbalistul s-a transferat la Ajax Amsterdam în 2003, după ce a debutat în Liga 1 cu Dinamo, şi a rămas în Olanda pînă în 2008. Aici a avut parte de un start fulminant, însă o accidentare teribilă l-a scos din circuit şi de aproape cinci ani nu reuşeşte să revină la forma care l-a consacrat. A revenit în Ştefan cel Mare pentru un sezon, dar a jucat numai 12 meciuri, după care au urmat două experienţe scurte la Ionikos (Grecia) şi Petrolul Ploieşti.

Din jucător a ajuns spectator

S-a lăsat de fotbal în 2012, după ce a fost dat afară de la echipa “lupilor galbeni”. Mitea a fost prezent la toate meciurile Chiajnei alături de cunoscuta sa prietenă, Andreea Tonciu. Chirilă speră să-l poată avea pe Mitea la capacitate maximă în aproximativ două luni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri