Mitea, decizie CRUCIALĂ în legătură cu viitorul său

Au pus punct relaţiie dupa şase ani de iubire cu năbădăi. Îşi juraseră iubire veşnică şi erau la un pas să ajungă în faţa altarului. ...
28.12.2014 | 11:19
Mitea decizie CRUCIALA in legatura cu viitorul sau
ADVERTISEMENT

Au pus punct relaţiie dupa şase ani de iubire cu năbădăi. Îşi juraseră iubire veşnică şi erau la un pas să ajungă în faţa altarului.

1

Dragostea, însă, dintre Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea s-a sfârşit brusc, iar motivul îl ştiu numai ei doi. Cu toate astea, şi-au găsit destul de repede alinarea în braţele altor parteneri cu care, de altfel, au petrecut şi Crăciunul.

ADVERTISEMENT

2

Fostul fotbalist de la Ajax Amsterdam a luptat o perioadă să o readucă în viaţa lui pe cea pe care se şi hotărâse să o ia de nevastă. De data aceasta, Andreea Tonciu a fost foarte hotărâtă, apropiaţi ai vedetei tv spunând că, de fapt, bruneta era foarte îndrăgostită de altcineva. După ce s-a obişnuit cu ideea că “s-a rupt lanţul de iubire”, Mitea şi-a îndreptat atenţia tot către o brunetă, pe nume Gabriela, şi ea la rândul ei cunoscută în showbiz.

3

Sărbătorile de iarnă l-au prins la braţul ei. A invitat-o acasă la el, la masa de Crăciun, ca să-i cunoască toată familia. “Am petrecut Crăciunul împreună. I-am cunoscut famiia. Mama şi fraţii lui sunt nişte persoane deosebite. M-au primit cu braţele deschise şi m-au făcut să mă simt foarte bine. A venit şi Moş Crăciun şi mi-a lăsat sub brad ceva hainuţe foarte frumoase”, ne-a spus entuziasmată Gabriela, noua iubită a lui Nicky Mitea.

ADVERTISEMENT

4

Şi aşa cum era de aşteptat, cei doi porumbei au vorbit şi despre planurile de viitor. “Eu i-am făcut cadou o brăţară care are pe ea un inel. Nu înseamnă ceva anume…Mi-a spus, însă, că îşi doreşte foarte mult să se căsătorească anul viitor şi să aibe şi un copil. Deocamdată nu sunt pregătită pentru asta, mai am nevoie de ceva timp…Vreau să ne trăim dragostea şi să vină totul de la sine”, ne-a mai spus bruneta.

sursa: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!