Carousel hot news

Chirilă şi-a dat afară COPILUL! Mitea se retrage la 28 de ani?! “Nu mai poate!”

Istoria lui Nicolae Mitea în fotbalul românesc pare să-şi fi găsit sfîrşitul la Concordia Chiajna al doar 28 de ani! Fostei vedete a lui Ajax i-a fost reziliat contractul ca urmare a...
27.02.2014 | 18:18
Chirilă şi-a dat afară COPILUL! Mitea se retrage la 28 de ani?!
ADVERTISEMENT

Istoria lui Nicolae Mitea în fotbalul românesc pare să-şi fi găsit sfîrşitul la Concordia Chiajna al doar 28 de ani! Fostei vedete a lui Ajax i-a fost reziliat contractul ca urmare a problemelor medicale cu care mijlocaşul se confruntă în continuare.

Încrederea nemărginită a lui Chirilă în “copilul său”, Nicolae Mitea, şi-a găsit sfîrşitul după ultimul cantonament, mijlocaşul de 28 de ani neapucînd să debuteze în Liga 1 pentru echipa ilfoveană în cele şase luni petrecute la echipa lui Mircea Minea. Asta chiar dacă în momentul reunirii lotului, Chirilă anunţa o relansare a fotbalistului Mitea. “E un talent imens al fotbalului românesc şi cred că, la 28 de ani şi la ceea ce se joacă în România, mai poate spune multe în 2-3 ani de zile”, declara, plin de entuziasm, Ionuţ Chirilă. Însă desfăşurarea lucrurilor au fost contrare dorinţelor celor doi, timpul scurs pînă la începerea convingîndu-l pe Chirilă că Mitea nu mai poate face faţă primului eşalon fotbalistic, în urmă cu o săptămînă decizînd să-i rezilieze contractul!

ADVERTISEMENT

“Fotbalist de clasă, dar fragil!”

Sensibilitatea de care a dat dovadă Nicolae Mitea în ultimii ani a reprezentat din nou motivul rupturii dintre el şi Chiajna, chiar dacă talentul nativ de care dispune îi fascinase pe toţi colegii. “Cînd atingea mingea, te întrebai cum de nu a ajuns la Real sau Barca! E cel mai talentat jucător alături de care am evoluat, dar fragil rău! S-a rupt iar şi oficialii de la Chiajna au decis să îi rezilieze contractul, nu au mai suportat”, au dezvăluit foştii colegi ai lui “Nicky” Mitea. Tehnicianul Concordiei, Ionuţ Chirilă, a confirmat pentru FANATIK.RO informaţia. “Este adevărat, am decis de comun acord să reziliem contractul. Este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului românesc care, din pacăte, nu mai poate să facă faţă într-un fotbal bazat pe forţa fizică”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri