Fotbal intern

Mitea şi-a găsit echipă: “Îmi fac ordine în viaţă!”

Nicolae Mitea împlineşte astăzi 29 de ani, însă anunţă că este departe de finalul carierei. Ultima oară la Concordia Chiajna, fostul atacant al celor de la Dinamo, Petrolul sau Ajax...
24.03.2014 | 16:23
Mitea sia gasit echipa Imi fac ordine in viata
ADVERTISEMENT

Nicolae Mitea împlineşte astăzi 29 de ani, însă anunţă că este departe de finalul carierei. Ultima oară la Concordia Chiajna, fostul atacant al celor de la Dinamo, Petrolul sau Ajax Amsterdam, a acordat un interviu pentru gsp.ro în care povesteşte despre planurile sale de viitor.

“Voi pleca în Olanda sau în Arabia Saudită. Încerc să-mi fac ordine în viaţă şi să rezolv partea financiară. Sînt în discuţii cu echipe din prima ligă olandeză. Nu vreau să zic care pînă nu se finalizează ceva. Dacă stau să mă gîndesc bine, mai frumos ar fi să prind un contract în Asia. Nu mă simt bătrîn, dar ştiu că echipele din Europa caută jucători tineri! În plus, sînt bani mai mulţi prin Arabia Saudită sau Qatar”.

ADVERTISEMENT

Marcator în Champions League în poarta celor de la Bayern Munchen, Mitea recunoaşte că cea mai mare greşeala din cariera sa a făcut-o cînd s-a întors la Dinamo.

“Prostia vieţii mele a fost întoarcerea la Dinamo, cînd încă eram sub contract cu Ajax. Nici nu jucam şi nici cine ştie ce salariu n-aveam. De la Ajax măcar puteam prinde un contract prin Occident. După episodul Dinamo am avut o serie de ghinioane şi alegeri greşite, nu m-am înţeles nici cu antrenorii. Nu trebuia să mă întorc niciodată în România.

ADVERTISEMENT

Acum sper să-mi întindă cineva o mînă în străinătate şi să plec, să mă liniştesc puţin. Chiar dacă Dinamo a reprezentat alegerea care mi-a terminat cariera la nivel înalt, voi rămîne dinamovist toată viaţa!
Lucrurile acestea nu se schimbă niciodată. La 29 de ani nu s-a încheiat totul, încă mai pot repara anumite lucruri”, mai spus jucătorul pentru gsp.ro.