Vinul îl ajută pe Mitea să uite de Andreea Tonciu!

Păreau mai fericiţi ca niciodată, însă de curând s-a produs din nou ruptura. Andreea Tonciu şi Nicki Mitea s-au despărţit de atâtea ori, că nici eu nu mai ştiu şirul certurilor. De data...
22.09.2014 | 08:34
Vinul il ajuta pe Mitea sa uite de Andreea Tonciu

Păreau mai fericiţi ca niciodată, însă de curând s-a produs din nou ruptura. Andreea Tonciu şi Nicki Mitea s-au despărţit de atâtea ori, că nici eu nu mai ştiu şirul certurilor. De data aceasta, în schimb, despărţirea pare a fi una definitivă. Vizibil afectat, fostul fotbalist a fost prins în ofsaid, în timp ce încerca să o uite pe iubita lui, în compania unei…sticle de vin.

1 2

După ce Andreea Tonciu a anunţat în mod public că nu mai formează un cuplu cu fostul fotbalist, Nicki Mitea pare mai pierdut ca niciodată. Zilele trecute, paparazzi SPYNEWS.ro l-au surprins pe cel care era nerăbdător să o facă pe Andreea Tonciu mireasă, în timp ce îşi îneca amarul în băutură. Însoţit de un prieten, Nicki nu părea deloc în largul său. Pe toată durata întâlnirii cu amicul lui, fostul fotbalist a purtat ochelarii de soare, şi-a ros unghiile şi nu a zâmbit deloc, semn că despărţirea de Andreea Tonciu nu îi priieşte deloc.

3

În tot acest timp, fosta lui iubită se bucură de compania câinelui şi nu ratează nicio ocazie pentru a-l “înţepa” subtil pe Mitea. După ce a şters de pe pagina ei de Facebook pozele cu Nicki, bruneta a postat tot felul de imagini cu personajul care o face acum fericită: căţelul. “El îmi face nopţile mult mai frumoase…” sau “El mă iubeşte cel mai mult!”, sunt doar câteva dintre mesajele care îl au ca ţintă pe fostul iubit.

4

A anunţat despărţirea pe un site de socializare

Andreea Tonciu a ales ca de această dată să facă un anunţ public în privinţa despărţirii de cel care i-a fost iubit ani de-a rândul. Mesajul ei, postat pe o reţea de socializare, pare să spună că nu mai există nici o cale de întoarcere şi că de această dată ruptura dintre ea şi Mitea este definitivă.

“Am înţeles că aşa cum universul funcţionează doar în deplină armonie, aşa funcţionează şi o relaţie, iar când energiile yin şi yang nu mai sunt în echilibru perfect se instalează dezechilibrul, lucrurile se produc haotic, nimic nu mai merge normal, s-a consumat energia ce ne anima, nu mai aveam ce să ne oferim bun şi s-a produs ruptura. Nu avem ce să ne reproşăm reciproc, doar că nu mai există echilibru şi respectiv compatibilitate! Iar când se produce dezechilibrul, permiţi şi altora să se ameste! Acum suntem liberi să ne rezonăm cu cine simţim, cu cine descoperim că suntem compatibili, fără remuşcări! Vă doresc tuturor iubire, armonie şi…. nu uitaţi păstraţi echilibrul între yin şi yang!!”, a scris Andreea Tonciu, pe Facebook.

5

SURSA: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: