MITEA, în tandreţuri cu FOSTA IUBITĂ. Vezi FOTO

Nicolae Mitea susţine că este mai îndrăgostit ca niciodată şi, culmea, nu exclude ca noua lui relaţie, cu o brunetă focoasă – Gabriela – să se transforme într-un mariaj cît de curînd....
07.12.2014 | 09:12
MITEA in tandreturi cu FOSTA IUBITA Vezi FOTO

Nicolae Mitea susţine că este mai îndrăgostit ca niciodată şi, culmea, nu exclude ca noua lui relaţie, cu o brunetă focoasă – Gabriela – să se transforme într-un mariaj cît de curînd. Cu toate acestea, în ciuda declaraţiilor sforăitoare, fotbalistul a fost surprins în compania unei mai vechi cunoştinţe de-ale sale, mai exact… fosta lui iubită.

Întîlnirea dintre Nicolae Mitea şi Raluca, componenta trupei Bambi, nu a fost una care să nu ne ducă cu gîndul că între cei doi relaţiile nu au fost afectate de despărţirea prin care, cu mulţi ani în urmă, ar fi trecut fotbalistul şi cîntăreaţa.

Mai mult decît atît, cei doi păreau să se bucure în mod deosebit că se revăd, întinzîndu-se la vorbă minute în şir şi făcînd risipă de gesturi care, cu siguranţă, vor stîrni nervii şi geloziile Gabrielei, noua iubită a fotbalistului. Mai exact, cît au stat de vorbă, cei doi s-au îmbrăţişat de cîteva ori, iar Nicky Mitea părea să nu mai poată să îşi ia mâinile de pe fosta lui iubită, Raluca zîmbindu-i galeş fotbalistului la fiecare gest pe care l-a făcut. Evident, cei doi nu au omis să se pupe cu foc de cîteva ori, semn că relaţia de amiciţie pe care spun că o au este una foarte, foarte strînsă şi că este încă sub influenţa sentimentelor pe care le-au avut.

Povestea de dragoste dintre Raluca de la trupa Bambi şi fotbalistul Nicolae Mitea a fost încă de la început destul de furtunoasă. Cei doi porumbei au ţinut pagina revistelor mondene cu un lung şir de împăcări şi despărţiri, iar după ce relaţia lor s-a rupt, Andreea Tonciu, ce care a înlocuit-o pe cîntăreaţă în inima fotbalistului făcea adevărate crize de gelozie cînd o vedea pe aceasta în preajma sportivului. Şi, pare-se, avea şi de ce, nu?

 

 

Sursă: spynews.ro