Dragomir, atac extrem: “Eu sînt curvă bătrînă, dar ea…”

Contre dure între Mitică Dragomir şi Anamaria Prodan. După meciul cu Schalke, şeful LPF a criticat schimbările făcute pe Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei....
20.09.2013 | 23:24
Dragomir atac extrem Eu sint curva batrina dar ea
ADVERTISEMENT

Contre dure între Mitică Dragomir şi Anamaria Prodan. După meciul cu Schalke, şeful LPF a criticat schimbările făcute pe Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

Deranjată de declaraţiile lui Dragomir, Anamaria a atacat imediat:  “Îl ador pe Dumitru Dragomir, dar iese la televizor mai mult decît oricine pe acest glob. A făcut praf echipa după meci, a făcut praf schimbările făcute de Laurenţiu. Astea sînt nişte golănii”.

ADVERTISEMENT

Şocat de vorbele impresarei, Mitică Dragomir a avut o replică incredibilă. “Bine, să-i transmiteţi că fac parte din altă categorie de curve, curve deştepte în fotbal. Dacă îmi dau drumul la gură… Eu nu sînt un popîndău cu care s-a întîlnit ea pînă acum. Eu sînt curvă bătrînă în fotbal, foarte periculoasă, şi pricep bine fenomenul. Dar ea…”, a atacat şeful LPF, la Dolce Sport.

Ana Maria Prodan a aflat despre ieşirea lui Dragomir şi a rămas cîteva secunde fără cuvinte. “Chiar aşa a spus? Am mai zis-o şi o repet. Am un mare respect pentru el şi cred că nimeni nu e pregătit să-i ia locul la Ligă. Dar nu-i face deloc cinste modul în care a vorbit despre mine. Probabil aşa crede el că vorbeşte un domn. Probabil aşa vorbeşte şi acasă cu soţia sa şi cu nora. Sper să-i fie ruşine şi mi-aş dori ca femeile din familia lui să nu fii auzit sau să nu citească pe undeva ce a spus el despre o femeie. Îmi doresc ca nepoţii lui, cînd vor creşte, să nu folosească niciodată asemenea cuvinte despre femei şi nici măcar în preajma femeilor”, a declarat Anamaria pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT