Sport

Mitică Dragomir a comentat scandalul de la Rapid. „Eu îi duceam pe toți în club! Erau prea încărcați”

În direct la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a declarat că oficialii Rapidului au arătat lipsă de experienţă şi de tact în gestionarea scandalului cu ieşirea în club.
26.02.2024 | 18:53
Mitica Dragomir a comentat scandalul de la Rapid Eu ii duceam pe toti in club Erau prea incarcati
Mitică Dragomir a comentat scandalul de la Rapid. „Eu îi duceam pe toți în club! Erau prea încărcați”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După Poli Iaşi – Rapid 3-1 a izbucnit un scandal uriaş la giuleşteni. Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost surprinşi în club la câteva ore după meci, reacţia oficialilor clubului fiind virulentă, cei doi fiind excluşi din lot.

Mitică Dragomir a comentat scandalul de la Rapid: “Toţi au fost amatori. Dacă îi suspendă pe ăştia sunt ca la Divizia C”

La MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a declarat că oficialii clubului ar fi trebuit să dea dovadă de mai mult tact şi să le ia apărarea celor doi jucători, nu să-i pună la zid:

ADVERTISEMENT

“Lipsă de experienţă şi diletantism profesional a conducerii. În loc să meargă pe blat… orice scandal distruge tot. Numai pe timpul comuniştilor, dacă bea unul… Până s-au prins că marii sportivi ai acestei ţări au şi băut, au şi jucat, s-au şi distrat.

Îi dai o sancţiune financiară şi îi laşi să joace. Dar toţi au fost amatori. Dacă îi suspendă pe ăştia sunt ca la Divizia C. Îi dai o amendă şi îl laşi la meci. Îl puteai scoate pe Dinu dacă se ducea să bea două beri la Atlantic?

ADVERTISEMENT

“Eu îi duceam pe toţi în club o jumătate de oră sau o oră. După înfrângere”

Îl scoteai pe Dobrin? El venea, juca şi era cel mai bun. Dumitrache era cel mai bun. Dacă bea copilul o bere acasă îl dai afară din familie? Ce conducători sunteţi? Eu am condus o viaţă, 41 de ani am fost conducător. Am făcut şi eu greşeli.

Dar mi-am dat seama pe parcurs. Cu fumatul şi băutura nu le-am avut eu. Puteam să îl scot eu pe Pescaru, care era cel mai bun de la Braşov? Mai venea şi puţin pilit la antrenament. Cu cine mai jucam?

ADVERTISEMENT

Ei n-au băut. Eu îi duceam pe toţi în club o jumătate de oră sau o oră. După înfrângere. Le dădeam un pahar de vin, o bere. Stăteam cu ei. Le dădeam voie să bea două beri sau două pahare de vin roşu.

“Dacă erau beţi, era altceva. S-au dus să se deconecteze că sunt încărcaţi la maximum”

Dacă mergi la englezi, întrebaţi-l pe Ilie Dumitrescu. Dacă nu beau, nici nu puteau să… Ai nevoie de o defulare. I-ai încurcat, i-au luat galeria. Eu spuneam că le-am dat voie. Mi-aş fi asumat. 

ADVERTISEMENT

Sunt încărcaţi, lasă-i să se descarce puţin. Dacă erau beţi, era altceva. S-au dus să se deconecteze că sunt încărcaţi la maximum. Eu i-aş duce azi la manele. Unui om îi mai trebuie şi descărcarea.

Acasă, dacă te cerţi zilnic cu nevasta, o iei razna. Unde există certuri, nimic nu merge. N-am auzit familie care se ceartă, să-i meargă bine. Iar Rapid este o familie.

N-au experienţă, din ce-au citit. Au vrut să dea satisfacţie galeriei. Asta este micime. Băi, frate, eu mă luam cu toată lumea în gură”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Mitică Dragomir a comentat scandalul de la Rapid. „Eu îi duceam pe toți în club! Erau prea încărcați”

ADVERTISEMENT