Sport

Mitică Dragomir a detectat mișcarea de geniu făcută de Edi Iordănescu! Detaliul uluitor observat de fostul șef al LPF: „Cât sânge în instalație a avut!”

Mitică Dragomir a observat mișcarea de geniu a lui Edi Iordănescu din România - Slovacia, scor 1-1. Fostul șef al LPF a rămas impresionat de selecționer.
30.06.2024 | 10:09
Mitica Dragomir a detectat miscarea de geniu facuta de Edi Iordanescu Detaliul uluitor observat de fostul sef al LPF Cat sange in instalatie a avut
Mitică Dragomir a detectat mișcarea de geniu făcută de Edi Iordănescu! Detaliul uluitor observat de fostul șef al LPF: „Cât sânge în instalație a avut!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Tricolorii” s-au calificat în optimile EURO 2024 de pe primul loc din grupa E. Mitică Dragomir este de părere că Edi Iordănescu a fost inspirat când i-a schimbat pe Florinel Coman și Ianis Hagi în România – Slovacia, scor 1-1.

Mitică Dragomir a detectat mișcarea de geniu făcută de Edi Iordănescu! Detaliul uluitor observat de fostul șef al LPF: „Cât sânge în instalație a avut!”

Florinel Coman și Ianis Hagi s-au descurcat excelent în România – Slovacia, scor 1-1, iar Mitică Dragomir a lăudat evoluțiile celor doi internaționali. Totuși, fostul șef al LPF este de părere că Edi Iordănescu a mutat ca un geniu când i-a schimbat în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir îl laudă pe selecționer pentru schimbările din Slovacia – România. „Oracolul de la Bălcești” este convins că nici Belgia nu ne-ar fi învins dacă Florinel Coman era în primul „11” în locul lui Valentin Mihăilă.

„Schimbările au fost cele mai tari, i-a dat afară pe cei mai buni. Ce sânge în instalație a avut, i-a dat afară pe cei mai buni: Hagi și Coman. Ăștia au muncit atât de mult, Coman a făcut faza de apărare ca la carte, cum a putut să vină înapoi.

ADVERTISEMENT

Dacă la meciul cu belgienii nu face schimbarea, nu ne bat niciodată belgienii. L-au făcut varză pe Bancu din cauza faptului că Mihăilă are viteză, dar nu are capacitate de efort. Fără capacitate de efort nu poți să faci cele două face,

Nu pot să spun că m-a enervat ceva la un succes din ăsta, chiar dacă nu am câștigat. Ne-am îndeplinit obiectivul, ne-am calificat și după primul loc. Noi am dat trei goluri cu Ucraina, belgienii nu au putut să dea. De aici înainte e alt fotbal”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, schimbare inteligentă pentru partida cu Olanda: „A avut un moment de inspirație”

Edi Iordănescu a pregătit meciul cu Olanda încă de la partida cu Slovacia printr-o mișcare tactică din repriza secundă. Selecționerul l-a trimis în joc pe Deian Sorescu în banda stângă lângă Nicușor Bancu, care este suspendat în optimi.

„L-a introdus pe Sorescu, foarte inteligent, pentru că a vrut să îi dea minute. El va fi, probabil, fundașul stânga în meciul următor și mi se pare un moment de inspirație.

ADVERTISEMENT

A vrut să îi dea ritm de joc și să îl pregătească pentru ceea ce urmează în meciul cu Olanda. Și eu l-aș alege pe Ianis Hagi ca omul meciului de la noi, așa pentru încredere, pentru el. Cu toate că l-a pus într-o poziție dificilă pe selecționer.

Dar ca și profil, probabil că Dennis Man ar fi mai potrivit în meciul cu Olanda, fiind un jucător mai rapid, mai de contraatac. Dar o să vedem ce va fi. Într-adevăr și Niță a fost extraordinar. Intervenția cu piciorul a fost incredibilă”, a mai spus Gardoș.

1,85 este cota MAXBET pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” la meciul România – Olanda din optimile de finală ale Euro 2024

MISCAREA DE GENIU FACUTA de Edi Iordanescu | DETALIUL observat de Dumitru Dragomir

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Cele mai stupide morți. Tragedii ce nu pot fi explicate
Cele mai stupide morți. Tragedii ce nu pot fi explicate
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat