Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mitică Dragomir, anunț entuziasmant după ce a ieșit la iveală oferta lui Fulham pentru Andrei Borza: “Rar se naște un asemenea fotbalist”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir îl vede pe Andrei Borza printre cei mai buni fundaşi din Europa şi susţine că poate să joace fără probleme şi la Manchester City.
31.05.2023 | 15:00
Mitica Dragomir anunt entuziasmant dupa ce a iesit la iveala oferta lui Fulham pentru Andrei Borza Rar se naste un asemenea fotbalist Video exclusiv
Mitică Dragomir, anunț entuziasmant după ce a ieșit la iveală oferta lui Fulham pentru Andrei Borza Rar se naște un asemenea fotbalist. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

The Sun scrie despre interesul celor de la Fulham pentru Andrei Borza, fundaşul stânga al Farului Constanţa, care a impresionat în acest sezon. Englezii sunt gata să plătească două milioane de lire sterline pentru “perla” lui Hagi.

Mitică Dragomir, anunț entuziasmant după ce a ieșit la iveală oferta lui Fulham pentru Andrei Borza: “Loveşte bine mingea şi cu stângul şi cu dreptul”

Dumitru Dragomir a declarat la FANATIK SUPERLIGAAndrei Borza poate să facă faţă chiar şi la nivelul de la Manchester City, lăudându-i calităţile:

ADVERTISEMENT

“Andrei Borza va fi unul dintre cei mai mari fotbalişti ai Europei dacă nu se accidentează. Are o capacitate de efort extraordinară, are ştiinţa jocului, loveşte bine mingea şi cu stângul şi cu dreptul. Rar se naşte un asemenea fotbalist. 

Rolul fundaşului lateral este foarte important în fotbalul modern. Oriunde în lume joacă. Şi la Manchester City joacă. Va fi un jucător de mare succes. M-a impresionat ritmul în care s-a jucat play-off-ul.

ADVERTISEMENT

Suntem pe drumul cel bun. Marea majoritate a celor fruntaşi sunt peste 10,5 kilometri alergaţi. Până acum aveam 6-7 kilometri şi ne bucuram. Începem să devenim competitivi”, a spus Dumitru Dragomir.

Florin Manea: “M-aş bucura ca Borza să fie printre cei mai buni din Europa, măcar între primii cinci şi dau o ladă de şampanie”

Entuziasmul fostului şef al Ligii Profesioniste de Fotbal nu este împărtăşit şi de impresarul Florin Manea, care nu crede că Andrei Borza este pregătit pentru cel mai înalt nivel în acest moment:

ADVERTISEMENT

“Eu nu sunt de acord. Îmi place foarte mult că ai mai spus şi despre ăla… era un fundaş pe la Daco-Getica, spuneai că ajunge cel mai mare fundaş, Plumbuitu. Şi s-a ales praful de el. 

Facem un pariu. M-aş bucura ca Borza să fie printre cei mai buni din Europa, măcar între primii cinci şi dau o ladă de şampanie dacă se întâmplă aşa. Să dea Dumnezeu să ajungă”, a spus Manea.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

VEZI VIDEO: 

ADVERTISEMENT