Sport

Mitică Dragomir anunță o petrecere de vis la 78 de ani: „Toți de la ‘boschetărie’ vin”. Cea mai tare poveste de la o aniversare: „Mi-am făcut ziua cu ursul”

Mitică Dragomir anunță petrecere mare pentru aniversarea sa de 78 de ani, alături de prietenii lui de la celebra 'Boschetărie'.
30.05.2024 | 09:53
Mitica Dragomir anunta o petrecere de vis la 78 de ani Toti de la boschetarie vin Cea mai tare poveste de la o aniversare Miam facut ziua cu ursul
LA MULTI ANI, DUMITRU DRAGOMIR! SUPER CHEF la 78 ani si CEA MAI TARE POVESTIRE de ZIUA SA!
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, care va împlini vârsta de 78 de ani pe data de 30 mai, a oferit exclusivități semnătură proprie în emisiunea MAX Profețiile lui Mitică, care se poate vedea în fiecare luni, live, pe website, de la 13:30.

Petrecere mare pentru aniversarea lui Mitică

Mitică Dragomir anunță o petrecere uriașă pentru anversarea sa de 78 de ani, unde a apelat la bucătari. Dumitru Dragomir, un mare gurmand, anunță că va avea cele mai bune sarmale și jumări de pe fața Pământului.

ADVERTISEMENT

„Dom’le, vă fac produse dacice, românești. Am două bucătărese și un bucătar care fac cele mai bune sarmale de pe fața pământului. O combinație de 4 feluri de carne, le fac sarmale, jumări de curcan, jumări de mangaliță, le fac de toate, multe.

Tot ce vrei. Am invitați, gașca mea de la ‘Boschetărie’. Ai mei, ăia care mâncăm marțea. Știi că suntem 9 persoane care nu s-au curățat niciunul până acum, de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Cu Viorel Păunescu în frunte, Generalul George Popa, Generalul Antonescu, Colonelul Aurică Zaheu, Radu Popa, directorul stadionului de la Triumf, Bela Kassai, Horațiu Nicolau, Costel Bucur. Am uitat vreunul? Să nu uit vreunul..“, a spus Mitică Dragomir pentru FANATIK.

Amintiri de la 17 ani

Mitică Dragomir a rememorat cum a arătat ziua sa de naștere de la 17 ani, atunci când avea bani doar de două eugenii. Fostul șef al LPF a spus că fostul lui antrenor le-a făcut cinste tuturor colegilor de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Acum vreo 61 de ani, nu mă insurasem cu nevasta mea. Fii atent aici, eram junior la tineret la Universitatea Craiova, nu mă promovase. Eram amărăștean, n-aveam decât o pereche de șosete, mi le spălam seară, le luam dimineața.

O cămașă, la fel. Aveam un antrenor nea Gică Căieșteanu. Era ziua mea și aveam un meci să luăm locul 1. Aveam meci pe lângă Deva. Ne-am dus cu o mașină obosită și ăsta, nea Gică, îmi spune ‘Băi, nu dai și tu?’. Am bătut cu 4-0, apoi la întoarcere, toată lumea ‘La mulți ani, băi Mitică’.

ADVERTISEMENT

Erau Petre Deselnicu, erau mulți viitori fotbaliști. Unii îmi mai dădeau câte un bobârnac, alții.. Dă-ne și tu o primă să luăm o bere. Îi spuneam ‘Nea Gică, am trei lei să îmi iau o eugenie sau două de seara’. Nu îmi era foame, n-o să mănânc acum că am mâncat la prânz.

Le păstrez, că poate dimineață nu am și îmi cumpăr o eugenie. 17 ani aveam, acum 60 de ani. El, l-am simțit că își umezește ochii, a zis ‘Oprim pe traseu, pe defileul Jiului’. Am oprit la niște cârnați, slănină, înțelegi? Când mâncam noi acolo, o dată îl aud pe Silviu Stănescu, ori pe altul.

Începe să țipe, era un urs la o palmă de el. Lua ursul de pe masă, că erau răcituri. Și i-am mai dat noi să mănânce. Băi, parcă era cățel, pe onoarea mea, pe cuvânt de onoare. Cu ursul. Eram săraci, dar eu mai ales. Acum 61 de ani. A plătit nea Gică, Dumnezeu să îl odihnească. Niște chifle cu niște cârnați uscați, astea“, a spus Mitică Dragomir, în exclusivitate.

LA MULTI ANI, DUMITRU DRAGOMIR! SUPER CHEF la 78 ani si CEA MAI TARE POVESTIRE de ZIUA SA!

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion...
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Nicolae Guță, tarif demn de ”rege al manelelor”. Cât cere solistul pentru un...
Nicolae Guță, tarif demn de ”rege al manelelor”. Cât cere solistul pentru un eveniment privat
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au...
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au fost demolate