Sport

Mitică Dragomir anunță un transfer fabulos la Universitatea Craiova! Pe ce fotbalist poate lua Mihai Rotaru 10 milioane de euro: „De la Cârțu n-am mai văzut așa jucător”

În cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a anunțat un transfer fabulos la Universitatea Craiova.
30.05.2024 | 09:00
Mitica Dragomir anunta un transfer fabulos la Universitatea Craiova Pe ce fotbalist poate lua Mihai Rotaru 10 milioane de euro De la Cartu nam mai vazut asa jucator
Mitică Dragomir anunță un transfer fabulos la Universitatea Craiova! Pe ce fotbalist poate lua Mihai Rotaru 10 milioane de euro: „De la Cârțu n-am mai văzut așa jucător”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League după un meci dramatic cu Universitatea Cluj. Elevii lui Costel Gâlcă s-au impus în fața celor de la U Cluj la penalty-uri, în urma unui meci echilibrat.

Mitică Dragomir anunță un transfer fabulos la Universitatea Craiova! Pe ce fotbalist poate lua Mihai Rotaru 10 milioane de euro

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit în cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică, emisiune care este live în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, pe site-ul FANATIK.RO, despre un posibil transfer care poate să-i aducă cel puțin 10 milioane de euro lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Ștefan Bană, puștiul minune de la Universitatea Craiova care a avut o performanță destul de bună în meciul cu Universitatea Cluj, meci care a trimis formația din Bănie în cupele europene.

„Bană se va vinde cu peste 10 milioane de euro dacă face forți în picioare. Are știința jocului, de la Cârțu n-am văzut un așa jucător”,  a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

ADVERTISEMENT

„Serios vorbești? Dar ce îți place așa mult la el?” s-a arătat destul de mirat Horia Ivanovici, gazda show-ului ce are premiera pe canalul de Youtbe FANATIK și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, în fiecare zi de miercuri, de la ora 10:30

„Ține de minge bă frate! D-ăștia nu avem. Tu n-ai văzut? Încearcă să dea pase filtrante. Păi câți sunt în țara asta care încearcă asta?”, a mai spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Da, așa e! Ai dreptate nea Mitică!”, a încheiat Horia Ivanovici dialogul din cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică.

Mitică Dragomir anunță un transfer fabulos la Universitatea Craiova!

Sacrificiile puștiului minune de la Universitatea Craiova: „A îndurat frig și ploi”

Pe lângă Alexandru Mitriță, Alexandru Cicâldău sau Valentin Mihăilă, Universitatea Craiova mai propune un nou talent în fotbalul românesc. Ștefan Bană este puștiul adus de Costel Gâlcă de la Centrul de Copii și Juniori.

ADVERTISEMENT

Anghel Fluturescu, fostul său antrenor care l-a descoperit pe puștiul minune de la Universitatea Craiova, a declarat că tânărul fotbalist a îndurat frigul și ploaia în perioada junioratului când făcea naveta la Băilești.

„Este născut în Afumați, tatăl lui a fost sportiv de performanță la Craiova la atletism, iar după a cochetat cu fotbalul pe la Electroputere, Progresul Băilești și Arsenal Reșița. Are ADN-ul tatălui său, a moștenit de la el alergarea, controlul mingiei, execuțiile, curajul și viziunea în joc.

A făcut naveta de mână cu tatăl lui de la Afumați timp de doi ani de zile, îl mai punea și singur pe la autobuz. M-am rugat de Silviu Bogdan să îi ofere cazare, pentru că tatăl lui nu mai putea nici financiar și au avut și un deces, fratele lui taică-su a decedat.

„A îndurat frig pe navetă, poate câteodată și foame pentru că pleca de la școală direct la fotbal. A fost cel mai necăjit de la grupele de copii și juniori. Copii din Craiova veneau cu mașina și părinții, iar el de multe ori venea cu tatăl lui pe jos de la Romanești până la aeroport.

Bană este idolul copiilor de peste tot, este un model și prin prisma sacrificiilor. Este un model, toți părinții de la Galicea au rămas uimiți de povestea lui. Eu zic că i-a motivat pe toți din țară, eu zic că trebuie să ia exemplu părinți, elevi și antrenori”, a declarat fostul său antrenor.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României