Sport

Mitică Dragomir dezvăluie motivul halucinant pentru care n-a mers la meciul Generației de Aur: „Nu am vrut să fiu ridicol”

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu a fost prezent la meciul de adio al Generației de Aur disputat în fața celor de la Team World Stars.
28.05.2024 | 22:50
Mitica Dragomir dezvaluie motivul halucinant pentru care na mers la meciul Generatiei de Aur Nu am vrut sa fiu ridicol
Mitică Dragomir dezvăluie motivul halucinant pentru care n-a mers la meciul Generației de Aur: „Nu am vrut să fiu ridicol”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” care au adus cele mai mari bucurii suporterilor la Mondialul din 1994 au câștigat cu 3-2 partida de retragere de pe Arena Națională în care au întâlnit-o pe Team World Stars, formație la care a stat pe bancă nimeni altul decât Jose Mourinho.

Mitică Dragomir dezvăluie motivul halucinant pentru care n-a mers la meciul Generației de Aur

Printre numele mari care nu s-au prezentat la meciul de adio al Generației de Aur se află și Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a României.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică, emisiune care este live în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, „Corleone” a dezvăluit principalul motiv pentru care a ales să privească de acasă meciul de retragere al jucătorilor care au făcut istorie în tricoul României.

„Am primit invitațiile, două, de la Gică Popescu. Am mai avut încă două de la Costel Bucur. Nu m-am dus. Nu am fost pentru că m-am gândit că voi strica o parte din spectacol. Stricam petrecerea. Și îl puneam în inferioritate și pe Mircea Sandu.

ADVERTISEMENT

Eu n-aveam niciun merit pentru Campionatul Mondial din 1994. M-am gândit că nu e meritul meu și trebuie să am atâta bun simț.

Le-am zis și copiilor: „Eu nu eram primul vicepreședinte al Federației, eram vicepreședintele FRF și președintele Ligii”, înțelegi? Și atunci, dacă ei s-au dus doar cu jucătorii care au plecat în America, pentru că nu i-au luat pe mulți, eu ce să caut acolo?

ADVERTISEMENT

Ei s-au dus doar cu lotul făcut de Anghel Iordănescu în 1994. Eu sunt un băiat deștept și știu să nu fiu ridicol”, a declarat Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Dănuț Lupu dă de pământ cu Generația de Aur! „Ei nu existau dacă nu eram noi”

Un alt nume care a fost lăsat pe dinafara pentru meciul de adio al Generației de Aur este și Dănuț Lupu, fosta legendă a clubului din Ștefan cel Mare. Fostul internațional a apreciat gestul făcut de organizatori în memoria lui Didi Prodan, dar este de părere că de același tratament trebuia să aibă parte și Michael Klein. Fostul fundaș stânga a avut 93 de apariții pentru România în care a marcat de 5 ori.

ADVERTISEMENT

„Ca spectacol, jos pălăria, ca joc putem să spunem că mulți au jucat acum la fel ca atunci când erau tineri. Problema mea cea următoarea. Jos pălăria la ce au făcut pentru Didi Prodan, dar trebuiau să facă asta și pentru Michael Klein.

Această Generația de Aur pe care o numesc ei, e făcută de alți jucători care trebuiau convocați. Nu să joace, dar să îi prezinte publicului. Cei din ’89-’90. 

Această generație nu exista dacă nu eram noi, cei care am jucat cu Danemarca. Trebuia să fim prezenți toți cei care am jucat atunci, dar nu să jucăm, să fim invitați. Asta e părerea mea.

Nu știu de ce nu am fost invitat. Trebuie să îi întrebăm pe ei. Dacă de-a lungul anilor am fost supărat pe Nea Puiu, la convocarea asta chiar nu sunt supărat pe el.

Organizatorii au făcut convocările”, a fost reacția lui Dănuț Lupu despre evenimentul dedicat celor din Generația de Aur la FANATIK SUPERLIGA.

Mitică Dragomir dezvăluie motivul halucinant pentru care n-a mers la meciul Generației de Aur

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită