Sport

Mitică Dragomir, dezvăluire șoc! „Băsescu și Ponta au distrus fotbalul românesc. Gigi Becali devenise periculos. Au făcut asta să pună mâna pe banii FRF”

Mitică Dragomir a făcut o dezvăluire şoc la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, spunând că Băsescu şi Ponta, la vremea aceea premier şi preşedinte, au distrus fotbalul românesc.
07.07.2024 | 22:35
Mitica Dragomir dezvaluire soc Basescu si Ponta au distrus fotbalul romanesc Gigi Becali devenise periculos Au facut asta sa puna mana pe banii FRF
Mitică Dragomir, dezvăluire șoc! „Băsescu și Ponta au distrus fotbalul românesc. Gigi Becali devenise periculos. Au făcut asta să pună mâna pe banii FRF”
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a fost dat afară de la şefia LPF în toamna anului 2013. El a fost înlocuit de Gino Iorgulescu, cel care este în funcţie şi acum la Liga Profesionistă de Fotbal.

Mitică Dragomir, dezvăluire șoc! „Băsescu și Ponta au distrus fotbalul românesc”

În direct la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a dezvăluit că Victor Ponta şi Traian Băsescu, la acea vreme premier şi preşedinte al României, au distrus fotbalul românesc:

ADVERTISEMENT

“Băsescu m-a păcălit şi pe mine. Eu am ţinut cu Băsescu, l-am ajutat să ajungă primar la Capitală. Ne-a păcălit pe toţi. El a distrus fotbalul românesc. Băsescu şi Ponta, cei doi. 

Când s-au supărat pe familia Becali, pe el şi pe Gigi… Ăia mai vorbeau, gură slobodă. Gică Popescu putea fi băgat la puşcărie cu o seară înainte de alegeri? Pe toată familia s-a supărat.

ADVERTISEMENT

“Nu i-a convenit ascensiunea lui Gigi Becali, din toate punctele de vedere, lui Băsescu”

Pe mine Ponta nu mă putea da afară. A trimis-o pe Elena Udrea, împreună cu Pinalti, cu Gino Iorgulescu. I-au dat un cadou, să îl scoatem. După o săptămână, eram schimbat.

Putea vreodată Ponta să mă dea singur afară? Nu i-a convenit ascensiunea lui Gigi Becali, din toate punctele de vedere, lui Băsescu. Şi mai ales partea religioasă a lui Gigi.

ADVERTISEMENT

Partea religioasă apropie oamenii. Devenise periculos. L-au băgat pe Copos la puşcărie pentru un rahat. Pe Neţoiu şi pe Borcea, cap de linie, 6 ani de puşcărie. Ăsta e ordin. 

“Doi dintre ei au murit: Sechelariu şi Jean Pădureanu”

Doi dintre ei au murit: Sechelariu şi Jean Pădureanu. Sechelariu, mă. Şi atunci i-a speriat pe toţi care băgau bani şi nu a mai venit nimeni. Au făcut asta ca să pună mâna pe banii Federaţiei şi pe banii Ligii din drepturile tv.

ADVERTISEMENT

Mircea Sandu obţinuse 24 de milioane, iar diferenţa din drepturile tv era de 100 de milioane. Dacă eu eram în funcţie şi nu făceam licitaţie, îmi dădeau 25 de ani de puşcărie.

Iar ei, că au împărţit ei banii, nu li s-a întâmplat nimic. Eu ştiu precis. Mi-au şi spus. Pe unul de la Cluj (n.r. Arpad Paskany), l-au uşuit şi din ţară. Şi i-au luat tot”, a spus Mitică Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca...
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca un adevărat model. Dieta MINUNE ținută de soția lui Alin Oprea. E foarte UȘOARĂ!
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai...
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai bună oră pentru românii care trec granița din Bulgaria: „Pe pod am așteptat...”