Fotbal international

Mitică Dragomir e sincer: „A fost blat la Spania! Și eu le-aș fi zis direct jucătorilor să piardă!”

Dumitru Dragomir crede că naționala Spaniei și-a văzut interesul la meciul cu Japonia și a pierdut deliberat pentru a trimite Germania acasă de la CM 2022.
02.12.2022 | 11:47
Mitica Dragomir e sincer A fost blat la Spania Si eu leas fi zis direct jucatorilor sa piarda
Mitică Dragomir e sincer: „A fost blat la Spania! Și eu le-aș fi zis direct jucătorilor să piardă!”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultima etapă a Grupei E de la Campionatul Mondial din Qatar a fost intens dezbătută în cea mai recentă emisiune FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, crede că Spania a avut tot interesul să piardă împotriva Japoniei.

Dumitru Dragomir, despre posibilul blat de la Japonia – Spania 2-1, care a trimis Germania acasă: „Riscul era extraordinar de mare”

„Echipa Germaniei greoaie. Fără un realizator deosebit. Ocazii au fost destule. Iar vis-a-vis de conspirația asta, domne, la fotbal e posibil orice. Sunt cele mai ale naibii minți și se pun în spiritul răului. Pentru interes iubiții mei faci și pe dracu. Adevărul e ce grăiesc majoritatea.

ADVERTISEMENT

Nu cred că trebuia pedepsită Germania. Eu cred că Spania a făcut manevra asta. Sunt interese. Ei au eliminat Brazilia și Croația, să nu joace cu ei. Și-au văzut interesul.

Dacă eram conducător și eu gândeam la fel în locul Spaniei. Cu toate că riscul era extraordinar de mare. Dacă bătea Costa Rica se ducea și Spania și Germania afară. Aici e semnul întrebării. Au riscat atât de mult spaniolii?”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„E blat total!”

Fostul președinte LPF știe și de ce Spania și-a dorit să piardă meciul cu niponii. Terminând Grupa E pe locul al doilea, „Furia Roja” nu va întâlni Croația și Brazilia în drumul spre marele trofeu.

„Jucăm cu Brazilia, sigur ne curăță. Una e să joci cu Brazilia și alta cu Maroc, cu toate că și Maroc are echipă trăsnet. În primul rând moralul de competiție înaltă. Aia au trecut prin așa ceva, Maroc nu.

ADVERTISEMENT

Nu e nicio diferență (n.r. – între interes sau blat). E blat total! Interesul nu duce la blat? În ce lume trăim, e lumea interesului. Primează numai interesul. Nu îi interesează că mor oameni, ci să câștige din punct de vedere economic”, a adăugat Dragomir.

Dumitru Dragomir a vorbit și despre scandalul care s-a iscat în Qatar din cauza banderolei „One Love” și a polemicii create de cei care apără cu înverșunare comunitatea LGBTQ+, așa cum au făcut-o nemții înaintea meciului cu Japonia.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Ei au fost deranjați și ei și americanii că le-au luat cașcvalul, că le-a dat competiția ăstora. Germania nici n-a putut mai mult. Greoi. Trebuie să schimbe și ei ceva acolo.

Eu sunt de modă veche, sunt un țăran autentic. Nu vreau să discut despre creștinismul nu admite. Nu vreau să cad în patima lui Gigi Becali, dar nici să fiu adventurist. Copiii trebuie să aibă alta educație de mici.

Iar dacă ai mâncărici în cur, faci pe blat. Toata viața au dominat (n.r. – nemții) acum ei cred că tot ei sunt la butoanele cârmuirii omenirii”, a conchis Dragomir.

ADVERTISEMENT