Sport

Mitică Dragomir, enervat la culme de un fotbalist al naționalei la România – Ucraina 3-0: „I-am dat și o înjurătură!”

Cine a fost fotbalistul din naționala lui Edi Iordănescu care l-a scos din sărite pe Mitică Dragomir. Cum s-a revanșat acesta.
20.06.2024 | 11:20
Mitica Dragomir enervat la culme de un fotbalist al nationalei la Romania  Ucraina 30 Iam dat si o injuratura
“I-AM DAT SI O INJURATURA!” TRICOLORUL care l-a scos din minti pe Mitică Dragomir
ADVERTISEMENT

Tricolorii” au făcut un meci de senzație la debutul în Campionatul European din Germania. România a învins Ucraina cu 3-0, iar jocul elevilor lui Edi Iordănescu a fost lăudat de mai toți oamenii din fotbalul românesc.

Mitică Dragomir a rămas impresionat de jocul lui Rațiu. Cu ce l-a enervat fundașul naționalei.

Mitică Dragomir a analizat jocul naționalei în emisiunea MAX Profețiile lui Mitică. Acesta a transmis că a rămas impresionat de forța din defensivă și a scos în evidență calitățile fizice ale lui Andrei Rațiu, deși înainte de meci l-a criticat pentru noul său look.

ADVERTISEMENT

Andrei Rațiu s-a vopsit albastru înainte de debutul la EURO. Fundașul stânga de la Vallecano i-a surprins pe mulți cu noua sa înfățișare, însă orice comentariu a dispărut după meciul excelent pe care l-a făcut în fața lui Mudryk, atacantul de 100 de milioane de euro de la Chelsea.

„Drăgușin, nota 9.50. Drăguș, 9.60. Burcă, nota 9.10. Îți dau unul cu nota 9.20 – Rațiu. Toată apărarea a fost… Fundașul nostru dreapta, Rațiu, parcă avea zece plămâni.

ADVERTISEMENT

Eu eram supărat pe el pentru că s-a vopsit, i-am tras și o înjurătură, dar după ce l-am văzut jucând, am vrut să-i dau un SMS, dar nu i-am știut numărul: ‘Rațiule, te iubesc așa vopsit!’”, a precizat Mitică Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Andrei Rațiu, evoluție solidă în primul său meci la un turneu final

Andrei Rațiu a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din naționala României în meciul cu Ucraina. Fundașul dreapta a făcut cu brio atât faza defensivă, cât și cea ofensivă, și i-a impresionat pe mulți cu viteza și condiția fizică pe care o are.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme s-a vorbit despre lipsa de meciuri în picioare a tricolorilor, iar Rațiu a fost vizat direct de această problemă. La Vallecano a prins puține minute, însă de fiecare dată când a îmbrăcat tricoul naționalei a făcut-o excelent, iar acum nu poate decât să spere să-și continue evoluțiile impresionante la EURO 2024.

Andrei Rațiu a fost notat cu 7.4 de SofaScore. Fundașul dreapta a avut un procentaj de 92% al paselor corecte. În defensivă a fost impecabil, câștigând mai toate duelurile cu vedetele Ucrainei. Jucătorul de la Vallecano a avut și o ocazie mare de a înscrie în minutul 56. Șutul său din unghi a fost respins în corner de Lunin.

ADVERTISEMENT

După turneul final din Germania, Andrei Rațiu ar putea prinde un transfer la o echipă unde să își poată demonstra valoarea. Fotbalistul a mai jucat în carieră la Villarreal, ADO Den Haag și Huesca. În ianuarie s-a vorbit despre o posibilă mutare la Fiorentina, însă acest lucru nu s-a oficializat.

  • 1,57 este cota MAXBET pentru pronosticul „peste 1,5 goluri Belgia” în meciul cu România de la Euro 2024

“I-AM DAT SI O INJURATURA!” TRICOLORUL care l-a scos din minti pe Mitica Dragomir

ADVERTISEMENT