Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mitică Dragomir, fără menajamente la adresa lui Kyros Vassaras: “Când răspunzi la unele prostii, tu ești prostul! Vii tu să prostești o țară întreagă!”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir nu l-a menajat pe Kyros Vassaras. Fostul președinte al LPF a avut un discurs extrem de dur după declarațiile șefului CCA.
28.04.2023 | 11:28
Mitica Dragomir fara menajamente la adresa lui Kyros Vassaras Cand raspunzi la unele prostii tu esti prostul Vii tu sa prostesti o tara intreaga Video exclusiv
Dumitru Dragomir a avut un discurs dur la adresa lui Kyros Vassaras. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Declarațiile lui Kyros Vassaras la conferința de presă susținută joi la Casa Fotbalului nu au făcut decât să extindă scandalul care a fost provocat după arbitrajul lui Horațiu Feșnic la derby-ul Rapid – FCSB, scor 1-0. În direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dumitru Dragomir l-a pus la zid pe șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor și a pus toată vina pe umerii lui Răzvan Burleanu.

Dumitru Dragomir, fără menajamente la adresa lui Kyros Vassaras: „A deviat destul!”

Dumitru Dragomir a rămas cu un gust amar după explicațiile date de Kyros Vassaras. Șeful arbitrilor din România a încercat să argumenteze cartonașele galbene acordate de Horațiu Feșnic la intrările lui Grigore și Onea asupra lui Coman și Compagno, însă foști mari arbitri, precum Ion Crăciunescu, Adrian Porumboiu sau Ioan Igna au precizat clar că se impunea cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

(n.r. Kyros Vassaras) Dacă nu suferă cu mansarda ceva, să nu aibă niște tigle lipsă de pe casă. Cred că a deviat destul. Când o mulțime vede o prostie nu poți să prostești mulțimea respectivă. Vassaras a fost de talia lui Ion Crăciunescu? Vai de mine!

Nici la degetul cel mic nu a fost arbitru Vassaras ca Ion Crăciunescu. Dacă ăștia spun, care sunt titanii. Și Ioan Igna. Ați auzit ce a zis Igna, vai de viața noastră! Ce mare arbitru a fost. Se compară Vassaras cu Igna, Crăciunescu și cu Porumboiu?, a declarat Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Dumitru Dragomir îl consideră pe Răzvan Burleanu principalul vinovat: „A luat-o ca Talpan”

Dumitru Dragomir consideră că principalul vinovat pentru scandalul monstru din fotbalul românesc este Răzvan Burleanu. „Oracolul din Bălcești” este de părere că președintele FRF nu trebuia să răspundă acuzațiilor și nu trebuia să permită organizarea conferinței de presă maraton a lui Kyros Vassaras.

De asemenea, fostul președinte al LPF este convins că Vassaras și Deaconu trebuiau să își prezinte scuzele. „A greșit. Mie îmi pare rău că Răzvan Burleanu începuse să învețe, dar a luat-o ca Talpan să răspundă la toate acuzațiile. Îi recomand lui Răzvan Burleanu să meargă pe blat așa cum a făcut-o până acum și era băiat deștept. În momentul când răspunzi, inclusiv la unele prostii, ești tu prostul.

ADVERTISEMENT

Vassaras și Deaconu au greșit profund. Ei trebuiau: ‘Domnule, ne cerem scuze. Așa este în arbitraj, sunt oameni, mai greșesc și ei. Nu a fost cu intenție, o să analizăm dacă a fost cu intenție, atunci îi sancționăm dur’. Gata, linișteau toată opinia publică. 

Vii tu să prostești o țară întreagă. Răzvan Burleanu trebuia să oprească tot. Nici el, nici ăsta să nu dea vreo declarație, nimic. Pui matrița pe țambal într-un scandal ca acesta, mai ales când ești vinovat. A înnebunit toată țara și dușmanii lui Gigi Becali. Cei mai înverșunați dușmani ai lui Gigi Becali acum se întorc cu Becali pentru că se vede necinstea”, a mai spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să fii de acord cu hoțul întotdeauna”

Dumitru Dragomir a comentat faza în care Dragoș Grigore îl calcă pe Andrea Compagno, fiind connvins că Horațiu Feșnic trebuia să acorde cartonașul roșu. Fostul conducător al LPF a precizat că în urma declarațiilor făcute de Vassaras dușmanii lui Becali se vor întoarce de partea patronului de la FCSB.

„M-a deranjat prostia. Toți care am lucrat în fotbal o viață și vezi clar. Ce-mi spune el mie că l-a călcat pe tendon. Nu, l-a călcat pe gleznă din spate, i-a luat toată glezna. Era roșu, roșu, roșu, roșu! Ce dracu’? Nu e nicio crimă, că toți arbitrii greșesc, dar nu înțeleg de ce îi ia apărarea. Nu poți să fii de acord cu hoțul întotdeauna.

Nu pot să spun că a fost hoț, pentru că a greșit, dar lumea vede. Și a stricat campionatul. Părerea mea este că a fost rea-voință, indiferent de ce spun ei. Dă cartonaș roșu la Onea se liniștea meciul și Rapid putea câștiga meciul și așa. Dar vede lumea că nu furi și nu e Federația băgată în furt. 

Nu în furt că e prea mult. Nu e Federația băgată în greșeală, în mocirla asta în care este arbitrajul la această oră. A pus benzină. Eu mă așteptam Burleanu e om politic nu e băiat prost. Nu știe fotbal, dar ca om politic nu e prost. Să nu pună în balanță și răul și binele și să stea de partea binelui.

N-am putut să înțeleg. A greșit profund Burleanu că a dat voie să se facă conferința de presă. Acum cei mai mari dușmani ai lui Becali s-au dat de partea lui Gigi Becali. Nedreptatea nu o admite nimeni, nici pușcăriașii”, au fost declarațiile lui Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT