Sport

Mitică Dragomir îi cere lui Răzvan Burleanu să facă o mișcare de geniu, după performanța de la EURO 2024: „10 milioane și centre de elită”

Mitică Dragomir i-a dat un sfat lui Răzvan Burleanu după perfomanța României la EURO 2024. Fostul președinte LPF îl învață pe șeful FRF o mișcare de geniu pentru fotbalul românesc.
06.07.2024 | 12:02
Mitica Dragomir ii cere lui Razvan Burleanu sa faca o miscare de geniu dupa performanta de la EURO 2024 10 milioane si centre de elita
Mitică Dragomir, sfat pentru Răzvan Burleanu. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Inspirat de performanța României de la EURO 2024, Mitică Dragomir s-a gândit la un plan pe care i l-a sugerat și lui Răzvan Burleanu. Ideea fostului președinte LPF implică zeci de milioane de euro.

Mitică Dragomir îi cere lui Răzvan Burleanu să facă o mișcare de geniu, după performanța de la EURO 2024: “10 milioane și centre de elită”

Performanța României de la EURO 2024 trebuie fructificată, așa cum susține și Mitică Dragomir. Omul de afaceri îi sugerează lui Răzvan Burleanu să ia atitudine în fața conducerii țării și să ceară 100 de milioane de euro pentru un plan pe 10 ani la centrele de elită.

ADVERTISEMENT

“Eu dacă aș fi în locul lui Burleanu aș sta la ușa primului ministru tot timpul, m-aș culca acolo cu presa după mine. Eu aș cere pentru 6 centre de copii și juniori din această țară 10 milioane de euro pe an.

Nu trebuie să ceară mult. Dacă din 300 de fotbaliști din centrele acestea de elită ies 10 pe care îi vindem în străinătate, 20% din bani vin în bugetul statului. Așa, statul nu pierde nimic. 

ADVERTISEMENT

Să îi spună domului prim-ministru să îi dea timp de 10 ani un buget anual de 10 milioane de euro. Sărăcește țara asta cu 100 de milioane de euro, când se fură miliarde.

Cei care au plătit taxe și impozite au fost strânși cu cheia ca să le ia din bani sau afacerile, mă refer la români, nu la străini. Așa i-au speriat pe oamenii de afaceri de la noi și de aceea nu mai intră niciunul în fotbal”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Cine câștigă duelul Becali – Burleanu

Gigi nu câștiga niciodată împotriva lui Burleanu. Eu țîn cu Gigi, fii atent aici. Nu câștigă niciodată. Federația este stat în stat. Vreau să mai spun o chestie. Știi unde ar câștiga Gigi? Federația este total nelegal constituită.

Domnul Horia, ține minte ce spun. N-ai văzut. Pe 4 iulie acum, se judecă și dacă federația pierde, e o nenorocire. Legalitatea Federației Române de Fotbal (n.r. proces deschis de trei cluburi, conform acestuia). Eu care am fost vicepreședintele Federației, spun că e ilegal constituită.

ADVERTISEMENT

Să nu discutăm, că după se interesează lumea și poate strică cursul procesului. Nu vreau să.. Pfoai de capul meu. Nu, dar atunci îi da Gigi în judecată pentru măsurile pe care le-au dat. S-ar putea să fie bombă nucleară. Pe 4 iulie, da.

Mi se pare că e la Curtea de Apel, e apelul. Face bine și nu câștigă niciodată. Nu, Burleanu este stat în stat, n-are nimeni ce să îi facă. Gigi va câștiga campionatul dacă are echipă bună. Dacă nu…îl mai curăță și arbitrii puțin.

În România sunt arbitri care nu mai pun botul la comenzi. Fii atent, Horia. S-au speriat cu ce e la televizor, cu statul paralel. Lumea începe să se deștepte. Prea au dat în oameni nevinovați. Nu are absolut nicio șansă. Nimeni, poate să fie coaliția…”, a mai spus fostul președinte LPF.

Mitică Dragomir, despre echipa națională a României

ADVERTISEMENT