Sport

Mitică Dragomir îi învață pe români cum să-și păstreze economiile: dolari, euro sau aur? „La fiecare doi ani, valoarea crește”

Mitică Dragomir i-a învățat pe români care e cea mai profitabilă și mai sigură metodă de a-și păstra economiile de-o viață.
06.06.2024 | 11:05
Mitica Dragomir ii invata pe romani cum sasi pastreze economiile dolari euro sau aur La fiecare doi ani valoarea creste
Dumitru Dragomir îi sfătuiește pe români să-și țină economiile în aur sau în Obligațiuni de Stat. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Afacerist de succes în domeniul imobiliarelor și cu o avere de câteva zeci de milioane de euro, Dumitru Dragomir nu ezită să împărtășească din secretele sale și oamenilor de rând, în speranța că vor reuși și aceștia să dea lovitura. Iar sfaturile pe care le oferă la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ au tot mai mare căutare în rândul românilor.

Dolari, euro sau aur? Mitică Dragomir îi învață pe români cum să-și păstreze economiile

Dumitru Dragomir este pe cai mari cu afacerile imobiliare, iar apartamentele sale de lux se vând ca pâinea caldă, chiar dacă și prețurile sunt pe măsură. Dar cu toate acestea, atunci când este întrebat ce-i sfătuiește pe români pentru a avea succes în afaceri, el îi îndeamnă să cumpere pământ și să crească plante medicinale pentru a produce pliculețe de ceai, estimând un profit de minim 200.000 de euro anual.

ADVERTISEMENT

Dar ce se întîmplă cu cei care au niște bani economisiți? Cum i-ar putea ei păstra în siguranță, dar să-i și înmulțească în același timp. Dragomir are și aici soluția „câștigătoare”: investiția în aur și în Obligațiuni de Stat!

„Știi care e una dintre marile întrebări pe care ni le pun urmăritorii emisiunii? Ne spun toți «Întrebați-l pe nea Mitică în ce să ținem banii, în aur, în euro sau în dolari?». Deci am zeci de întrebări. Lumea întreabă, că ai o experiență de viață, în ce să-și țină economiile”, l-a provocat moderatorul Horia Ivanovici pe Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune difuzată LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

„În aur. Și în Obligațiuni. Obligațiunile sunt cu o doză de relativitate. Dar dacă ai un dealer bun… Iar aurul, în decursul vieții, a avut două sincope. În decursul vieții, nu în decursul ultimilor 100 de ani.

Nu ați văzut acum? Toți conductorii la baterii se fac din aur, și pentru asta tot va crește. Aurul crește în permanență, păi dacă s-a dublat în ultimii trei ani. În zece ani, va crește încă de 2-3 ori. Crește în permanență.

ADVERTISEMENT

Acum aurul este industrializat. Se folosește în industria fină. Aurul și argintul de asta sunt valoroase. Dar și Obligațiunile de Stat sunt bune. Nu pierzi nici cu ele”, este sfatul lui Dumitru Dragomir pentru români.

„Și cu aurul cum e? Plătești și îți cumperi lingouri din alea, pe care le ții în bancă?”, a vrut să afle mai multe amănunte moderatorul emisiunii care poate fi urmărită și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare miercuri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Ți-l ține banca, nu ai niciun stres. Cine are bani mulți să-i țină în aur. Dar eu nu i-aș băga în nimic. Eu i-aș băga în imobiliare, că la asta mă pricep. Nu mă pricep la altceva.

Mă pricep să construiesc un bloc, o casă, să câștig 20 sau 25 la sută din cât investesc. Iar banca, dacă ești om serios și ai garanții, îți dă oricâți bani pentru imobiliare”, a mai spus Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Mitica Dragomir, SFAT DE INVESTITII pentru romanii care vor SA ECONOMISEASCA BANI!

ADVERTISEMENT