Sport

Mitică Dragomir îl susţine pe Mihai Pintilii: “Din invidie i se pun tălpi. Dacă ia campionatul, îl excluzi din viaţa sportivă?”. Video exclusiv

Mihai Pintilii şi-a găsit un susţinător în persoana lui Dumitru Dragomir. Fostul şef al Ligii Profesioniste consideră că lui Pintilii i se pun beţe în roate din invidie.
23.01.2023 | 14:02
Mitica Dragomir il sustine pe Mihai Pintilii Din invidie i se pun talpi Daca ia campionatul il excluzi din viata sportiva Video exclusiv
Mihai Pintilii, susţinut de Mitică Dragomir. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a făcut iureş după Hermannstadt – FCSB, scor 0-1, pe tema scandalului licenţierii antrenorului. Fostul internaţional a declarat că şeful Şcolii de Antrenori, Lucian Burchel, îşi face nume pe spatele lui şi poate să îl suspende şi trei ani.

Mitică Dragomir îl susţine pe Mihai Pintilii: “Din invidie i se pun tălpi!”

Omul care conduce FCSB-ul are un susţinător în persoana lui Dumitru Dragomir. În noua emisiune moderată de Horia Ivanovici, PROFEŢIILE LUI MITICĂ, fostul şef al LPF consideră că lui Mihai Pintilii i se pun piedici din invidie:

ADVERTISEMENT

“Eu nu îl critic pe Pintilii. E democraţie, poţi să spui orice despre oricine fără să jigneşti. Au exagerat puţin. Pintilii a fost ca fotbalist peste Burchel. Meseria de fotbalist este la fel ca şi croitoria. Dacă vezi că ai rezultate, cum a avut Prepeliţă, Croitoru, de ce să nu îi laşi? Este o sită. Sita cerne, dacă are rezultate este meseriaş, dacă nu, e gata.

Să aveţi voi sute în buzunar câte legi proaste sunt în această ţară. Cei care conduc fotbalul să se aşeze şi să rezolve această problemă. Cei care au fost fotbalişti şi care au jucat în echipa naţională, nu poţi să îi pui lângă cei care nu au jucat niciodată.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Eu sunt de acord să facă şcoala, dar nu îi pui piedici. Aşa este aici. Noi nu putem să ne dezvoltăm”

Eu nu spun că Burchel nu are dreptate. Pintilii a făcut în Republica Moldova, tot România este şi acolo. Eu sunt de acord să facă şcoala, dar nu îi pui piedici. Aşa este aici. Noi nu putem să ne dezvoltăm. În altă parte, cel care are rezultate, este promovat.

Pe parcursul vieţii, m-au făcut hoţ, securist. Una nu a fost adevărată. Ani de zile nu mă lăsau în pace. Au fost procese peste procese. Nici nu eram în dosare şi îmi dădeau câte 8 ani, 10 ani, 12 ani. Chiar dacă unii judecători sunt agăţaţi de nas, de sistem, au conştiinţă. Nu te bagă la puşcărie imediat.

ADVERTISEMENT

“Eu l-aş fi chemat pe Vali Argăseală şi l-ar fi angajat director tehnic. Îi mai făcea ceva Federaţia? Îl durea în cot”

Din invidie i se pun tălpi lui Pintilii. Se dovedeşte că nu neapărat trebuie să ai o diplomă universitară ca să o faci bine. Dacă ia campionatul, îl excluzi din viaţa sportivă? Asta este o meserie. Nu înveţi studenţii.

În loc să fie ajutat, i se pun tălpi. Şi nu sunt de acord cu chestia asta. Eu l-aş fi chemat pe Vali Argăseală şi l-ar fi angajat director tehnic. Îi mai făcea ceva Federaţia? Îl durea în cot. Şi atunci, indirect, îl ajutai. 

ADVERTISEMENT

Dar nu îl suspendam. Cum, mă, frate? Are rezultate şi îl curăţ? Păi ce suntem noi?”, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT