Fotbal intern

Mitică Dragomir a scăpat „porumbelul” în direct la tv: „Să-l bag în p… mă-sii”

05.01.2019 | 13:20
Mitica Dragomir a scapat porumbelul in direct la tv Sal bag in p masii
mitica dragomir

Dumitru Dragomir rămâne unul dintre cei mai carismatici oameni de fotbal din România. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost invitat sâmbătă dimineață la o emisiune pe Digi Sport TV și a comentat situația din fotbalul românesc. De asemenea, Mitică Dragomir a scăpat pe televizor și o înjurătură.

Momentul amuzant a venit în clipa în care Mitică Dragomir a povestit cum a învățat să își dea seama ă anumiți copii talentați ajung sau nu fotbaliști: „De unde pi… mă-sii să știi dinainte că un copil va ajunge fotbalist? Și mi s-a spus că în primul rând contează educația de acasă. Asta e cea mai importantă”, a zis fostul președinte LPF. Moderatorul emisiunii a încercat să îl modereze pe Dragomir, dar nu a reușit: „Domnu’ Dragomir, vă rog! Asta e, ne mai vine o amendă de la CNA…”, a spus prezentatorul Digi Sport.

Mitică Dragomir nu e la prima înjurătură în direct la tv

Mitică Dragomir nu e la prima astfel de „reușită” în direct. El a mai înjurat o dată în 2010, când era invitat la „Recursul etapei”. Atunci Dragomir a fost avertizat că a început emisiunea după pauză publicitară, dar el nu a crezut și a oferit o reacție vulgară: Dacă suntem în direct, mi se rupe p…!” Prezentatorul Ovidiu Ioanițoaia a încercat atuncă să dreagă busuiocul: „Nu-i nimic, o să ne amendeze CNA-ul, dar nu sunt eu de vină…”. „Cum, mă, frate? Voi ați dat drumul în direct înainte să se termine partida?”, a venit imediat reacția lui Mitică Dragomir.

De altfel, Dragomir a mai oferit câteva perle în această dimineață. Încercând să îl laude pe Dan Nistor, Mitică l-a făcut „pitic” pe căpitanul lui Dinamo: „Rednic e un antrenor foarte bun, dar are o echipă de retrogradare. În afara de piticul ăla, cum îl cheamă? Nistor! În afara de el nu are niciun fotbalist. Du-te, băi, cu Salomao de aici! Eu vă întreb: există vreun fotbalist pe care să îl poți lua de la Dinamo și să îl bagi la Steaua? E echipă de retrogradare!”

  • 17 ani a fost Dumitru Dragomir în funcția de președinte LPF, între 1996 și 2013