Life

Mitică Dragomir, ipoteză șoc! De ce a fost huiduit, de fapt, Babasha la concertul Coldplay: „Totul a fost planificat”

Mitică Dragomir a lansat o ipoteză șoc în direct. „Oracolul de la Bălcești” știe de ce a fost huiduit Babasha la concertul Coldplay.
18.06.2024 | 16:03
Mitica Dragomir ipoteza soc De ce a fost huiduit de fapt Babasha la concertul Coldplay Totul a fost planificat
Mitică Dragomir, ipoteză șoc! De ce a fost huiduit, de fapt, Babasha la concertul Coldplay: „Fac pariu cu voi, totul a fost planificat”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Publicul de pe Arena Națională l-a huiduit pe Babasha la concertul Coldplay, iar Mitică Dragomir spune că nimic nu este întâmplător. Fostul șef LPF spune că artistul român a avut de câștigat de pe urma evenimentului.

Mitică Dragomir, ipoteză șoc! De ce a fost huiduit, de fapt, Babasha la concertul Coldplay: „Fac pariu cu voi, totul a fost planificat”

Babasha a fost huiduit pe Arena Națională la concertul Coldplay, iar Mitică Dragomir are o ipoteză șoc în legătură cu reacția fanilor. „Oracolul de la Bălcești” spune că artiștii și-au dorit să producă un astfel de moment.

ADVERTISEMENT

„Uite ce poate să îți facă publicitatea negativă, crezi că la Babasha a fost totul întâmplător? Nu, vedeți-vă de treabă, a fost totul calculat. Chris a gândit asta, a spus: «Puneți 100 de oameni care să huiduie într-un colț».

«Puneți 100 de nebuni să îl huiduie când începe să cânte, să vedeți cum începe tot stadionul». Oamenii sunt ca oile, suntem animale și noi. Românul e ca și clătita, uite așa se întoarce.

ADVERTISEMENT

”suntem niște animale, niște oi”

Fac un pariu cu voi, pun toată averea mea contra 10 dolari că totul a fost planificat. Unii au luat plasă și au început să scrie pe rețelele de socializare, după s-au retras imediat. Noi suntem niște animale, niște oi și dacă unul sare în baltă, sărim toți.

Au vrut să scoată în evidență etnia și manelele. Ciufuții zic că nu ascultă manele, dar nu există distracție în Europa fără manele. Am fost la Londra într-un club și 60% s-au cântat numai manele românești. În Italia sunt 30% manele românești, nu mai spun de Spania”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Babasha trăiește 3.000 de ani, Chris Martin l-a făcut om”

„Am fost și în Portugalia într-un club și ăia cereau numai manele. Cine auzea de Babasha dacă cânta trei cântece foarte bine, ca Elvis Presley putea să cânte. Dacă nu ai o publicitate negativă, să mai fie și unii care te înjură înseamnă că nu e omenește, înseamnă că ești mașină.

3.000 de ani dacă trăiește nu are nevoie decât să învețe cântece și trăiește boierește. Chris l-a făcut om. O să vezi că manelele o să fie acceptate în România, cei cu nasul pe sus nu le-au acceptat până acum. Tot ca oile, dacă spui că nu îți plac manelele, mă iau după tine că ești prietenul meu.

ADVERTISEMENT

Coldplay a vrut să dea drumul unui gen de muzică acceptat în toată lumea. Spectacolul din România a fost filmat și este dat în cel puțin jumătate din globul pământesc. Comentariu este pe toată planeta. 

În momentul în care a ales unul care e la facultate mi-am dat seama că nimic nu e întâmplător. Așa îl luau pe Guță sau pe Vijelie, dar ei au luat unul care studiază”, a mai spus Mitică Dragomir.

Mitica Dragomir, IPOTEZA SOC despre Babasha in SCANDALUL MANELE la CONCERTUL COLDPLAY

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Domeniul în care românii câştigă peste 11.000 de lei lunar
Domeniul în care românii câştigă peste 11.000 de lei lunar
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Lista completă a ștrandurilor din București. Unde te poți răcori în Capitală în...
Lista completă a ștrandurilor din București. Unde te poți răcori în Capitală în 2024, cel mai ieftin
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Mulți pensionari ar putea ajunge în stradă. Problema care i-ar lăsa fără acoperiș
Mulți pensionari ar putea ajunge în stradă. Problema care i-ar lăsa fără acoperiș
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat