Fanatik Show

Mitică Dragomir la FANATIK SHOW: ”Şi mama-mare califică naţionala la Euro!”

Mitică Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a vorbit, la FANATIK SHOW de pe Look TV, despre situaţia de la Rapid, căreia nu-i dă şanse de a se salva de la retrogradare, dar şi despre politica...
24.11.2014 | 19:01
Mitica Dragomir la FANATIK SHOW Si mamamare califica nationala la Euro

Mitică Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a vorbit, la FANATIK SHOW de pe Look TV, despre situaţia de la Rapid, căreia nu-i dă şanse de a se salva de la retrogradare, dar şi despre politica Stelei în privinţa jucătorilor aflaţi la final de contract. De asemenea, Dragomir este sigur de calificarea naţionalei la Euro 2016.

Despre Rapid

”Nu ştiu dacă a venit Dinu Gheorghe. La Rapid pîna nu vine unul cu bani mulţi, nu se întîmplă nimic. Nu-şi revine. Ar trebui să se implice Ministerul Transporturilor. Dar nimeni nu se duce acolo să stea în uşa ministrului. Un pic de ajutor, 10-15 milioane de euro şi Rapid ar putea fi pus pe linia de plutire. La Rapid sînt acum bani pentru jumătate de an, hai un an. Nu cred că se salvează de la retrogradare. N-are echipă, n-are infrastructură. Rapid are un Pancu, pe care trebuie să-l respecţi. Mă îndoiesc că mai e timp să facă o echipă cu fostele glorii. Păi, cîte meciuri au cîştigat, două meciuri!!”

Despre Steaua

”Politica clubului cu jucătorii la final de contract? Lăsaţi-i în pace, au strategie bună. Sînt chestii de şantaj, e vorba de sume… Steaua are o politică bună, deocamdată. Dacă jucătorul nu mai vrea să semneze? Îşi ia viteză, se duce pe bani mulţi în altă parte.”

”Prepeliţă e jucător tare, inteligent, capacitate de efort. Pe Lato poţi să-l înlocuieşti. Şi pe Arlauskis. E mai bun Felgueiras. Eu i-aş da credit lui Cojocaru şi l-aş da pe milioane mai tîrziu. Sukala e indispensabil. 

Despre Chivorchian

”El este liantul dintre cluburi şi federaţie. Singurul este Chivorchian. Ştie meseria asta, altfel se reped toate cluburile, nu schimbă paltoanele cu chiloţii de plajă”.

Despre Burleanu

”Federaţia o să aibă probleme. Sigur. E o mare greşeală cum s-a reziliat contractul cu Piţurcă, dezavantajele tinereţii. Iordănescu a venit, deşi trebuia să fie întrebat de la început. Credeţi că e ceva nepus politic în sport, de la Comitetul Olimpic pînă la…”

Despre ”naţională”

”Şi pe mama-mare dacă o aduci acum califică echipa naţională!”

Despre relaţia Piţurcă – Mircea Sandu

”Noi ştiam că Sandu şi l-ar dori 55 la sută. Cu toate că Piţurcă nu l-a suferit pe Mircea Sandu”

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!