Sport

Mitică Dragomir, laude pentru Ioan Ovidiu Sabău după thriller-ul Universitatea Craiova – U Cluj: „N-am văzut de când sunt un asemenea meci! În istorie n-a existat așa ceva”

Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League după barajul cu Universitatea Cluj, baraj ce a fost unul pe muchie de cuțit.
27.05.2024 | 20:09
Mitica Dragomir laude pentru Ioan Ovidiu Sabau dupa thrillerul Universitatea Craiova  U Cluj Nam vazut de cand sunt un asemenea meci In istorie na existat asa ceva
Mitică Dragomir, laude pentru Ioan Ovidiu Sabău după thriller-ul Universitatea Craiova - U Cluj: „N-am văzut de când un asemenea meci! În istorie n-a existat așa ceva”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League după un meci dramatic cu Universitatea Cluj. Elevii lui Costel Gâlcă s-au impus în fața celor de la U Cluj la penalty-uri, în urma unui meci echilibrat.

Mitică Dragomir, laude pentru Ioan Ovidiu Sabău după thriller-ul Universitatea Craiova – U Cluj: „N-am văzut de când sunt un asemenea meci!

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit în cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică, emisiune care este live în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, pe site-ul FANATIK.RO, despre meciul dramatic dintre Universitatea Craiova și U Cluj.

ADVERTISEMENT

„Corleone” a declarat că în cei 77 de ani viață ai acestuia nu a văzut un meci ca cel dintre cele două echipe. Ba mai mult, omul de afaceri a fost foarte entuziasmat când a vorbit despre partida de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„E vinovat de ceva că a ratat Nistor penalty? Nu poți să-i spui nimic. Ai dat primul penalty tare, dă-l și pe al doilea. Ca Lăcătuș la Sevilla în 1986. I-ai freza. Și dacă pune mâna, tot în poartă se duce. A dat tehnic.

ADVERTISEMENT

Mie îmi pare rău de Nistor, e un băiat foarte bun. Da, este ghinionist. Dar n-am văzut în viața mea un meci ca ăsta. Și în două zile fac 78 de ani. Băi fratele meu, în 65 de ani, de când mă uit la meciuri, n-am văzut așa ceva”, a declarat Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Dumitru Dragomir: „În istorie n-a existat așa ceva”

În timpul emisiunii care are premiera pe canalul de Youtbe FANATIK și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, în fiecare zi de miercuri, de la ora 10:30, Dumitru Dragomir a declarat că nu a existat în istoria fotbalului să se dea gol în minutul 129.

ADVERTISEMENT

„În minutul 120 se dă 11 metri. După se dă gol. După iar un gol și un offside. Mai erau 22 de secunde, în 22 de scunde se dă 11 metri în cealaltă parte. După încep penalty-urile.

Moral prost al Craiovei, ăștia în tribună mureau. Fanii lui U Cluj aplaudau că știau că bate bine. A fost incredibil! Nu mi-a venit să cred. Cel mai bun de pe teren, care i-a băgat în prelungiri.

ADVERTISEMENT

În istoria mondială nu a existat ca în 129 să se dea vreun gol. Incredibil! N-am văzut niciodată așa ceva”, a mai declarat Dumitru Dragomir.

Mitică Dragomir, laude pentru Ioan Ovidiu Sabău după thriller-ul Universitatea Craiova - U Cluj

ADVERTISEMENT