Sport

Mitică Dragomir, profeții colosale de scor corect în România – Slovacia și Belgia – Ucraina de la EURO 2024: „O să vedeți”

România a pierdut meciul cu Belgia din cadrul grupei E de la EURO 2024, scor 2-0. Cu toate astea, echipa lui Edi Iordănescu păstrează în continuare șanse de calificare în optimi.
25.06.2024 | 21:50
Mitica Dragomir profetii colosale de scor corect in Romania  Slovacia si Belgia  Ucraina de la EURO 2024 O sa vedeti
Mitică Dragomir, profeții colosale de scor corect în România - Slovacia și Belgia - Ucraina de la EURO 2024: „O să vedeți”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a pierdut meciul din cadrul etapei a doua de la EURU 2024, din grupa E, cu Belgia, scor 2-0. Cu toate astea, formația lui Edi Iordănescu a rămas pe locul 1 în grupă și păstrează în continuare șanse de calificare în faza optimilor de finală.

Mitică Dragomir, profeții colosale de scor corect în România – Slovacia și Belgia – Ucraina de la EURO 2024: „O să vedeți”

Înaintea meciul cu Slovacia de miercuri, 26 iunie, România are în continuare șanse mari de-a se califica în faza „optimilor” de finală la EURO 2024, chiar și după locul 1, în ciuda faptului că a pierdut meciul cu Belgia.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică, care este live în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, sau a doua zi după meciurile, „tricolorilor” de la EURO 2024, Dumitru Dragomir a oferit profeții colosale de scor corect pentru România – Slovacia și Belgia – Ucraina de la EURO 2024

„Nu cred că vom câștiga grupa, Belgia o va bate pe Ucraina rău de tot. Sau, ei vor face 3-3 și noi 4-4. Astea vor fi rezultatele. Dacă nu ne calificăm suntem niște tâmpiți, găini bete! O calificare nu se face doar pe terenul pe fotbal.

ADVERTISEMENT

O calificare se mai face și cu ajutoare mici. Interesul național trebuie să primeze. La interes național nu există scuze. Și dacă facem blat cu Slovacia, ne urmărim interesul. Și eu cred că se termină 0-0.

Mă doare pe mine la pălărie că zic ăștia că a fost blat. Mă doare la bască. E un avantaj că suntem penultimi. Suntem calificați”, a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal la MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

„Nu e imposibil să ajungi în sferturi”

Tot în cadrul emisiunii care poate fi urmărită și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare miercuri, de la ora 10:30, „Oracolul de la Bălcești” a declarat că echipa națională poate să ajungă în sferturile de finală ale Campionatului European din Germania.

„Toată lumea o să pună „X” la Slovacia – România. Eu aș pune lângă un X și un doi. Un X2. Rezultat corect aș zice 0-0 sau 1-1. Asta aș paria. Dacă avem minte, trebuie să facem meci egal.

ADVERTISEMENT

Dacă nu avem minte, ne luăm cu ei la trântă și să vezi plânsete. Deși, și 3 puncte sau 4 puncte tot aia e. Noi ne putem califica și cu trei puncte. S-ar putea totuși să se gândească și la chestia asta cu trei puncte și vor încerca să câștige.

Nu e imposibil să ajungi în sferturi. Înclin 60% că se va juca pe bune și ori noi, ori Slovacia mergem după primul loc”, a mai spus Dumitru Dragomir în cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică.

  • 3,95 este cota MAXBET pentru pronosticul „scor corect pauxă/final: 0-0/0-0” la meciul Slovacia – românia

Mitică Dragomir, profeții colosale de scor corect în România - Slovacia și Belgia - Ucraina de la EURO 2024

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de...
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din istorie. Vom resimți temperaturi de peste 45 de grade
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Apple, avertisment pentru clienții din 98 de țări. Sunt vizați utlizatorii de iPhone
Apple, avertisment pentru clienții din 98 de țări. Sunt vizați utlizatorii de iPhone
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici