ADVERTISEMENT
Fotbal international

Mitică Dragomir pune tunurile pe jucătorii de la națională: ”Parcă erau speriați de bombe”

Autor: Traian Terzian | 19.11.2020 | 12:39
Mitică Dragomir pune tunurile pe jucătorii de la națională: ”Parcă erau speriați de bombe”
Fostul președinte al LPF, Mitică Dragomir, pune tunurile pe jucătorii de la echipa națională a României și sare în apărarea selecționerul Mirel Rădoi. Sursă foto: Sport Pictures

Fostul președinte al LPF, Mitică Dragomir, pune tunurile pe jucătorii de la echipa națională a României și sare în apărarea selecționerul Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au smuls un 1-1 în partida de la Belfast, cu un gol în finalul meciului reușit de Bicfalvi, dar per total evoluția formației lui Mirel Rădoi a fost una ștearsă.

După această întâlnire, căpitanul naționalei noastre, portarul Ciprian Tătărușanu, și-a anunțat retragerea de la prima reprezentativă printr-o scrisoare.

Jucătorii echipei naționale puși la zid de Mitică Dragomir

”O rușine de meci, dar un rezultat favorabil României. N-are nicio vină Rădoi. Nu-l mai certați, că n-are cu cine să facă echipă. Fraților, nu-mi vine să cred ce am văzut. N-am văzut un mijlocaș care să facă un dribling. Nu se poate! Parcă suntem speriați de bombe, n-am văzut în viața mea așa ceva. De unde să iei alți jucători?”, i-a criticat Mitică Dragomir pe jucătorii naționalei.

ADVERTISEMENT

”Man nici n-a atins-o, a atins-o de patru, cinci ori tot meciul. Tănase n-a jucat rău, dar a fost singurul care a încercat să paseze. Restul parcă erau speriați de bombe. Eu n-am prea văzut meci așa urât în decursul ultimilor 65 de ani!”, a spus fostul șef de la LPF pentru gsp.ro.

”Din Alibec vom face un fotbalist zero barat. Știți din ce cauză? Din cauza mijlocașilor! Cum să nu-i dai o pasă? Primea doar pase în genunchi sau în gât. Să nu găsim noi doi mijlocași în această țară care să paseze?

Îl încurajez pe Rădoi să facă o simbioză între echipa de tineret și echipa mare și să-și creeze 20, 22 de fotbaliști care pot să fugă. Jumătate din echipa noastră are doar viteza întâi și viteza a doua. Poate mai vine și Mihăilă și o să avem niște jucători de viteză. Altfel, suntem copiii ploii! Avem jucători slăbuți, sunt foarte dezamăgit. 

ADVERTISEMENT

Să-l aducă pe Mățan de la naționala U21, ăla mai driblează. Fără mijlocași, nu poți să joci fotbal! Nu luăm mingea cu noi, nu putem să depășim un adversar. Mijlocașii noștri n-au dat nici măcar o pasă!”, a explicat Dragomir.

Înaintea meciului cu Irlanda de Nord, fostul președinte de la LPF l-a sfătuit pe Mirel Rădoi să nu meargă la Universitatea Craiova. Dragomir consideră că tehnicianul și-ar ”distruge cariera” dacă nu aduce titlul în Bănie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!