Sport

Mitică Dragomir, răspuns genial în direct la jignirile ucrainenilor pentru români: „Ei sunt puicuțele noastre”

Mitică Dragomir a răspuns după ce presa din Ucraina i-a numit "găini" pe "tricolori" după eşecul înregistrat împotriva Belgiei la Euro 2024.
24.06.2024 | 13:40
Mitica Dragomir raspuns genial in direct la jignirile ucrainenilor pentru romani Ei sunt puicutele noastre
Mitică Dragomir, răspuns genial în direct la jignirile ucrainenilor pentru români: „Ei sunt puicuțele noastre”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a pierdut cu 0-2 meciul cu Belgia de la Euro 2024, iar presa din Ucraina i-a jignit pe “tricolori” pe care i-a numit “găini” după confruntarea din etapa a doua de la Campionatul European.

Mitică Dragomir, răspuns genial în direct la jignirile ucrainenilor pentru români: “Ei sunt puicuţele noastre!”

În direct la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir nu a fost mirat de apelativul folosit de presa ucraineană, spunând că niciodată nu a fost o mare prietenie între cele două ţări vecine:

ADVERTISEMENT

Ce, am ouat pe teren de ne spun că suntem găini? Sunt ziarişti ca şi voi. Ei văd într-un anumit fel. Problema naţionalistă nu dispare la nicio ţară din lume.

Suntem găini, deşi găinile nu sunt galbene. Ei erau tot în galben. Ei sunt puicuţele noastre, ce erau? Ce respect, fratele meu? Când am intrat în comunitatea europeană, ei au fost singurii care s-au opus.

ADVERTISEMENT

Populaţiile niciodată nu o să se împace, doar şmecherii de şefi. Dacă nu ne calificăm suntem nişte tâmpiţi. Chiar suntem nişte găini bete. O calificare nu se face doar pe terenul de fotbal.

“Că o să spună unii că a fost blat. Şi mă doare la pălărie”

Se mai face şi cu ajutoare mici. Interesul naţional să primeze. Asta este de când mă ştiu eu în lumea asta. La interes naţional nu există scuză. Cum să nu poţi pentru poporul tău?

ADVERTISEMENT

Că o să spună unii că a fost blat. Şi mă doare la pălărie. Dacă poporul meu este fericit? Nu îmi place cuvântul. Dar îţi urmăreşti interesul. Depinde şi de ăia. Să vedem. 

Cred că se termină 0-0 meciul, aşa cred şi eu. Ne doare la bască dacă o să scrie ucrainenii că va fi blat”, a dezvăluit Mitică Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

România joacă ultimul meci de la Euro 2024 miercuri, de la ora 19:00 împotriva Slovaciei. Cele două formaţii merg la braţ în optimi cu un rezultat de egalitate.

  • 1,40 este cota MAXBET pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” la meciul Slovacia – România

Mitică Dragomir, răspuns genial în direct la jignirile ucrainenilor pentru români: „Ei sunt puicuțele noastre”

ADVERTISEMENT