Sport

Mitică Dragomir, reacție virală când a fost întrebat despre George Pușcaș la EURO 2024! „Să-l puneți pe Cornel Dinu să analizeze”

Mitică Dragomir a avut o reacție virală când a fost întrebat despre prezența atacantului George Pușcaș la turneul final din Germania, făcând referire la Cornel Dinu.
30.06.2024 | 18:18
Mitica Dragomir reactie virala cand a fost intrebat despre George Puscas la EURO 2024 Sal puneti pe Cornel Dinu sa analizeze
FABULOS! Cum a reactionat Mitica Dragomir cand a fost intrebat de George Puscas!
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut show într-o nouă ediție a emisiunii unde este invitat permanent, MAX Profețiile lui Mitică. Alături de Horia Ivanovici, cei doi au discutat despre echipa națională a României.

Mitică Dragomir, clar cu privire la George Pușcaș

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a discutat despre mai multe aspecte, printre care și George Pușcaș. Mitică Dragomir l-a lăudat pe Pușcaș pentru calitățile fizice, dar nu cele de pe terenul de fotbal.

ADVERTISEMENT

„(n.r. Pușcaș?) Și cureaua lată. E băiat frumușel, ca manechin e super. E unul din băieții frumoși ai României. Mai ai nevoie și de așa ceva. A alergat, i-a mai speriat pe aia acolo, i-a mai călcat, accidentat.

Dacă îl pui pe Dinu să îl analizeze.. Vreau să îi dau un mesaj lui Cornel ‘Cornele, analizează-mi și mie din punct de vedere sportiv și al aspectului comercial’. Nu îți mai trebuie nimic. Ce scrie Cornel, îți dai seama..

ADVERTISEMENT

Noi n-avem niciunul urât. Și la Drăguș ce are? Pfai de mine. Toți frumușei, educați bine. Nu numai pe el (n.r. Hagi)“, a spus Mitică Dragomir, întrebat despre performanțele lui George Pușcaș de la EURO.

Mitică Dragomir regretă că Ucraina nu s-a calificat

Dumitru Dragomir regretă că Ucraina nu s-a calificat, dorind să îi lase pe belgieni acasă la turneul final. Fostul șef LPF crede că vecinii nord-estici meritau mai mult decât Belgia, care ne-a învins cu 2-0.

ADVERTISEMENT

„Mie mi-a părut rău, trebuia să îi bată pe belgieni. Trebuia să îi bată pe belgieni, au avut-o să îi bată. ‘Vodkangiul’ de ziarist (n.r. care ne-a numit ‘găini’). Dacă un ‘vodkangiu de ăla’ vorbește.. Trebuia să îi bată pe belgieni. M-am uitat la ambele meciuri și de asta. Mă uit nu pe un televizor, pe două“, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate.

Nicolae Stanciu, omul meciului cu Olanda?

De asemenea, fostul șef al LPF crede că Stanciu va avea o evoluție foarte bună cu Olanda, în optimile EURO. Totodată, Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Marius Marin pentru calitățile sale defensive.

ADVERTISEMENT

„Mă, a jucat când a trebuit, bine. S-ar putea să joace bine iar cu Olanda. Are o inconstanță din asta (n.r. Stanciu). Pentru mine o surpriză a fost Marin (n.r. Marius). Ce bine face faza defensivă“, a mai spus acesta.

  • 1,86 este cota MAXBET pentru pronosticul „PSF X” la meciul România – Olanda

FABULOS! Cum a reactionat Mitica Dragomir cand a fost intrebat de George Puscas!

ADVERTISEMENT