Sport

Mitică Dragomir, reacție virală despre plecarea lui Leo Strizu de la FCSB. „Un elegant! Țineți minte: câinele chinuit roade osul cel mai gros”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a avut o reacție virală la emisiunea „Profețiile lui Mitică” despre plecarea lui Leo Strizu de la FCSB.
07.03.2023 | 14:44
Mitica Dragomir reactie virala despre plecarea lui Leo Strizu de la FCSB Un elegant Tineti minte cainele chinuit roade osul cel mai gros Video exclusiv
Dumitru Dragomir a avut o reacție savuroasă despre plecarea lui Leo Strizu de la FCSB. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB după victoria roș-albaștrilor cu Petrolul Ploiești, scor 4-1 în etapa 28 din SuperLigă. Gigi Becali l-a tras la răspundere pe fostul tehnician cu licență PRO din cadrul clubului. Într-o nouă ediție a emisiunii PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a avut o reacție virală despre plecarea lui Leo Strizu.

Dumitru Dragomir, reacție savuroasă despre plecarea lui Leo Strizu de la FCSB: „Câinele chinuit roade osul cel mai gros”

Leo Strizu a lăsat-o pe FCSB fără antrenor în finalul sezonului regulat, deoarece Mihai Pintilii, cel care se ocupă de pregătirea roș-albaștrilor, este suspendat și va putea reveni pe bancă după prima etapă a play-off-ului. Astfel, Gigi Becali trebuie să se reorienteze rapid și să aleagă un antrenor cu licență care se îl asiste pe Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit în direct și în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că varianta patronului roș-albaștrilor pentru poziția de antrenor este Corneliu Ionescu, zis ”Bulgaru”, fostul secund al lui Strizu la FCSB II. Dumitru Dragomir a vorbit despre plecarea lui Leo Strizu și a apreciat respectul de care fostul antrenor al FCSB a dat dovadă, în ciuda felului în care a fost tratat.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Îl felicit că a fost un elegant. L-au jignit toți. Și presă, și Gigi Becali, și Meme, și toți din club l-au jignit. L-au terfelit. El a avut o demnitate și o educație, n-am putut să cred că este așa de bine educat Strizu. Nu a avut doar curaj.

ADVERTISEMENT

Când ajungi la limită câinele înfometat mănâncă osul cel mai gros. L-au înfometat, l-au „bătut”, l-au chinuit. Câinele chinuit roade osul cel mai gros. Așa și ăsta”, a spus Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Dumitru Dragomir nu a fost de acord cu declarațiile lui Gigi Becali după plecarea lui Strizu: „Sunt oameni care te lasă cu ochii în soare”

Gigi Becali a reacționat dur după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că, deși are calificare, tehnicianul în vârstă de 55 de ani nu putea face față pe banca roș-albaștrilor. Dumitru Dragomir nu a apreciat declarațiile făcute de Gigi Becali, însă a găsit o explicație.

ADVERTISEMENT

„Ce a putut să-i facă presa acestui om cu atâta demnitate. El s-a dus să ajute, era la echipa a doua sau la copii și juniori, unde își făcea treaba cuminte, frumos, nu deranja pe nimeni. Numai că era un tip orgolios, un tip pe care nu puteai să-l calci în picioare pe bombeuri. L-au făcut să accepte. Și-au bătut joc de el. 

Declarațiile lui Gigi Becali mie nu mi-au plăcut. Cică ‘îi dădeam 2.000 de euro’. Sunt oameni care câștigă milioane, miliarde și când l-ai călcat pe demnitate te lasă cu ochii în soare. Nu i-a plăcut că și-a dat demisia. Nici mie nu-mi plăcea.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali se crede stăpân”

L-a lovit în club, a lovit în orgoliu, a lovit în Gigi, a lovit în toți prin asta. Cu o eleganță ieșită din comun. A plecat, i-a ieșit din cuvânt. Pentru el toți sunt slujitori. Să știi că nu greșește.

Din punct de vedere al religiei pe care o practică pentru că așa scrie în religie. Slujitori și stăpâni, iar el se crede stăpân”, a mai spus Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Lucian Filip, care este trecut în acte preparator fizic la FCSB, dar care activează ca antrenor secund, a apărut la conferința de presă dinaintea meciului UTA Arad – FCSB. Fostul fotbalist al roș-albaștrilor nu anticipa plecarea lui Leo Strizu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „1X” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT