Sport

Mitică Dragomir, semnal mare de alarmă după România – Ucraina 3-0! „N-o luați razna! Să ne ferească ăl de sus”

După meciul România - Ucraina, scor 3-0, Mitică Dragomir a tras un semnal de alarmă puternic asupra elevilor lui Edward Iordănescu.
18.06.2024 | 21:33
Mitica Dragomir semnal mare de alarma dupa Romania  Ucraina 30 No luati razna Sa ne fereasca al de sus
Dumitru Dragomir, mesaj pentru România după victoria cu Ucraina. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a tras un semnal de alarmă pentru România după victoria cu Ucraina, scor 3-0. Fostul președinte LPF le-a transmis elevilor lui Edi Iordănescu un mesaj important, bazat pe un exemplu din istoria echipei naționale.

Mitică Dragomir, semnal mare de alarmă după România – Ucraina 3-0!

Acest semnal de alarmă tras de Mitică Dragomir pentru România îi vizează în mod special pe elevii lui Edi Iordănescu. “Tricolorii” au reușit o victorie foarte importantă în istoria echipei naționale și există riscul să își schimbe atitudinea în mod greșit, așa cum s-a întâmplat în 2004, când România a învins Germania la București, scor 5-1.

ADVERTISEMENT

De atunci, “naționala lui Mutu și Chivu” nu a mai obținut rezultate importante în tricoul României, iar Dumitru Dragomir este de părere că atitudinea schimbată a jucătorilor de atunci a cauzat acest lucru.

Așadar, fostul președinte LPF îi sfătuiește pe actualii “tricolori” să nu repete această greșeală și să ia fiecare meci în parte, așa cum au tratat partida cu Ucraina.

ADVERTISEMENT

“N-o luați razna! Să ne ferească ăl de sus”

“Nu credeam pentru nimic în lume că se poate așa ceva. M-a uimit jocul, nu 3-0. Iordănescu a ghicit echipa și am avut încredere în el, dar nu am avut încredere că echipa poate să joace în felul acesta, la acest nivel. L-a întrecut pe ta-su. 

În primele 16 minute credeam că o să ne dea Ucraina 5. S-a jucat o idee tactică pe pase lungi și alta cu pase scurte ca spaniolii. Ucraina a fost doar cu pasele laterale. Nu m-am așteptat și cred că noi puteam să le dăm 5. 

ADVERTISEMENT

Aveam bilete, dar nu m-am dus, pentru că sunt bătrân, e cald și îmi e frică. Peste un an fac 80 de ani, mă dau eu rotund, dar mai scârțâi. Am văzut bine de la răcoare, din living, acolo unde stau cu picioarele în sus. 

Doi nepoți de-ai mei m-au întrebat: ‘Spune-ne și nouă un jucător de la echipa României care a jucat prost’. Și le-am spus că niciunul nu a jucat prost. Ei s-au contrazis. Unul care a jucat mai așa, Răzvan, a dat golul acela și a venit deasupra. Man, căruia nu i-a ieșit jocul la început, când a început să joace s-a dat iar gol.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu este de felicitat pentru alegerea lui Drăguș. El a ales și numai jucători care pot să alerge. Care au trei plămâni în loc de doi. N-a băgat unul care să facă pauze lungi în revenire. Eu am studiat foarte atent asta.

E cea mai mare victorie din istorie a echipei naționale. Așa în amicale i-am mai bătut și pe nemți cu 5-1. Și ferească Dumnezeu să nu ne-o luăm în cap, pentru că după acel meci cu Germania, nu ne-am mai revenit 20 de ani. Între timp, ei au ieșit campioni mondiali și europeni, iar noi am căzut în divizia C

Să nu cumva să clacăm, să o luăm razna, pentru că acum publicul își dorește și mai mult. Așa suntem noi, suporterii, nu doar din România, tot publicul căruia îi place acest sport este așa”, a declarat Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

“Îi iubesc pe românii care au fost în tribună”

“Îi iubesc pe cei care au fost în tribună. Toți ziceau că sunt mulți. Cum să nu fie mulți, păi în Germania sunt aproape un milion de români. Au mărit PIB-ul Germaniei cu românii noștri care muncesc acolo. Nu există nație pe pământ care să fie ca noi. Așa o să fie în continuare (n.r. spectacol din partea românilor). 

E de felicitat Iordănescu, pentru că nu a forțat echipa în meciurile amicale. Eu îi recomand să o lase moale cu antrenamentele. Pe nimeni să nu schimbe din primul 11 în meciul cu Belgia. Să rămână aceeași echipă. Echipa câștigătoare nu se schimbă. 

Oricât ai avea burta de goală, problema naționalistă a României nu dispare. De aia am și rezistat în decursul vremurilor. Mi-a plăcut ce a scris Dinu, bravo, îl felicit. Păcat că e bolnav, că îl invitam cu mine să mergem acum la meci.

Eu l-am invitat la ziua mea și mi-a dat mesaj că se simte destul de rău și nu poate să vină. Dar suntem amândoi bătrâni și îmi e frică să plecăm pe căldurile astea”, a mai spus Mitică Dragomir.

  • 8,20 este cota MAXBET pentru pronosticul „scor corect: 1-1” la meciul Belgia – România

Dumitru Dragomir, mesaj pentru România după victoria cu Ucraina

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
România devine o forjă. Temperaturi imposibil de îndurat
România devine o forjă. Temperaturi imposibil de îndurat
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici