Fotbal intern

Dragomir şi patronii din Liga 1. Pe cine a numit „Zero tăiat!”

A ieşit din fotbal în urmă cu patru ani, după ce a rămăs fără funcţie la LPF. Mitică Dragomir a rămas însă apropiat de mulţi patroni din Liga 1.
23.01.2018 | 16:59
Dragomir şi patronii din Liga 1. Pe cine a numit „Zero tăiat!”

Fostul preşedinte LPF l-a lăudat în principal pe patronul Viitorului, Gică Hagi:  “Fotbalul din România a fost revitalizat de Hagi! Dacă Hagi nu era, se alegea praful până acum. Nu ştiu dacă eram sub Malta, dar aveam şanse mari”. Aflat în platou la Telekom Sport, fostul preşedinte al LPF a acceptat provocarea de a-i caracteriza pe unii dintre patronii şi conducătorii din fotbalul românesc din perioada în care el era preşedintele LPF.

Despre Dumitru Sechelariu: “Avea o inimă mare, un om care şi-a băgat toţi banii lui în fotbal. Când a murit, a murit sărac… Dumnezeu să-l odihnească!”

Despre Jean Pădureanu: “Un lord în adevăratul sens al cuvântului. Lord românesc, nu englezesc. Era de o corectitudine nemaiîntâlnită pe pământul ăsta.”

Despre Marian Iancu: “Unul dintre cei mai inteligenţi oameni din fotbal pe care i-am cunoscut. Dacă stăteai de vorbă cu el, credeai că e profesor universitar, doctor.”

Despre Gheorghe Ştefan: “Un tip de o inteligenţă rară. Făcea el pe fraierul, pe prostul, dar era feroce în negocieri, în jocuri, în absolut tot! Mi-a făcut mult, mult rău.”

Despre Ioan Niculae: “Ăsta e un titan! E deasupra tuturor la averea pe care a făcut-o. Nu prea a băgat bani mulţi în fotbal, dar e negustor de meserie. Ştie cu ce se mănâncă comerţul.”

Despre Gigi Becali: “Nu-mi place cum conduce clubul, dar o face eficient. În plus de asta, nu vedeţi că face bani din orice? Cred că i-au pus ăia ceva în scăldătoare când era mic, de are norocul ăsta.”

Despre Cristi Borcea: “Cel mai tare conducător! Conducător, nu patron! Asculţi-mă că a fost cel mai tare conducător din fotbalul românesc!”

Despre Adrian Porumboiu: “Un tip foarte inteligent, numai că are o doză de răutate, n-ai ce să-i faci ca să scape de ea. Stă lângă tine şi îţi ia capul râzând.”

Despre Arpad Paszkany: “Foarte deştept ăsta. L-am cunoscut foarte bine. E foarte deştept şi cu relaţii fenomenale la cel mai înalt nivel”

Despre George Copos: “Ăsta e o şulfă ce n-aţi pomenit în viaţa voastră! Cred că ăsta e cel mai şmecher dintre toţi.”

Despre Adrian Mititelu: “Zero tăiat!”

10 alegeri ale lui Mitică Dragomir

Dobrin sau Balaci: Dobrin

Lăcătuş sau Dumitrache: Lăcătuş

Boloni sau T. Stoica: Boloni

Adi Ilie sau Mutu: Mutu

Dinu sau Popescu: amândoi

Crăciunescu sau Porumboiu: Crăciunescu

Kovacs, Lucescu sau Iordănescu: Lucescu

Alecsandrescu sau Ianuli: Alecsandrescu numărul 1

Gigi sau Giovanni Becali: amândoi

Craiova ’83 sau Steaua ’86: Steaua ’86

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri