Sport

Mitică Dragomir, șocat de declarațiile date de Ladislau Boloni: „E frustrat! De ce să ții dușmănie în halul ăsta?”

Dumitru Dragomir a pus sub lupă declarațiile lui Ladislau Boloni de după Slovacia - România 1-1. Nea Mitică a rămas șocat și l-a criticat pe fostul selecționer
28.06.2024 | 16:45
Mitica Dragomir socat de declaratiile date de Ladislau Boloni E frustrat De ce sa tii dusmanie in halul asta
Mitică Dragomir, șocat de declarațiile date de Ladislau Boloni la FANATIK la EURO: „E frustrat! De ce să ții dușmănie în halul ăsta?” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a fost șocat când a auzit declarațiile lui Ladislau Boloni. Fostul tehnician de la Metz a desconsiderat succesul „tricolorilor”, care s-au calificat în optimile lui Euro 2024.

Dumitru Dragomir a rămas șocat de ce a declarat Ladislau Boloni: „Nu era cazul acum”

România s-a calificat în optimi de pe primul loc în Grupa E de la Euro 2024. Golaverajul a făcut diferența în grupa „tricolorilor”, acolo unde naționala noastră a obținut o victorie, cu Ucraina, scor 3-0, a pierdut cu Belgia, scor 0-2, și a remizat cu Slovacia, scor 1-1. Deși întreaga Românie a sărbătorit acest succes, fotbaliștii lui Edi Iordănescu au primit și critici, cum ar fi cele primite de la Cătălin Tolontan sau Ladislau Boloni.

ADVERTISEMENT

„E puțin frustrat săracul Loți. Și nu înțeleg. Chiar dacă plecăm acasă după următorul meci. Mă, oameni buni, s-au bucurat românii noștri. De ce să nu îl lăudăm noi pe Edi Iordănescu, de ce să nu îl lăudăm pe Stoichiță, chiar și pe Burleanu.

Mă, când n-au rezultate, îi critici. Când fac lucruri bune, hai să îi și lăudăm. Ce e asta să ții dușmănie sau ranchiună pe cineva? Eu nu înțeleg. M-am înjurat cu toți, sunt prieten cu toți. (n.r. – De ce a avut reacția asta Boloni?) Poate că a ieșit Ungaria. El ca profesionist poate are dreptate. Dar nu era cazul acum.

ADVERTISEMENT

Ca și Tolontan. Ce a putut să facă aseară… M-au sunat de la TV. A scris că e blat, multe lucruri urâte. M-a sunat Ciutacu. Toată seara numai asta a lui Tolontan s-a discutat la România TV. Eu am spus. ‘Băi, fraților, îl cunosc pe Tolonta. El, ca și Cristoiu, când e o chestie dau invers. Ca să aibă rating. E o chestie gazetărească’.

Așa și Boloni. Va comenta 2-3 zile lumea numai declarația lui Boloni de la FANATIK. O să vedeți. Așa cum a fost cu Babasha. Dacă nu îl huiduiau, nu auzea nimeni în lumea asta de Babasha. Acum o să vorbim doar despre ce a spus Boloni”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „MaxProfețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Boloni: „Mie nunțile nu îmi plac”

Ladislau Boloni este unul dintre cei mai galonați antrenori români. Tehnicianul în vârstă de 71 de ani a câștigat trofee în Franța, Portugalia, Belgia și în Emiratele Arabe Unite. Boloni a fost de-a lungul carierei și selecționerul României, în perioada 2000-2001.

„Până la urmă cine a câştigat? Care victorie?! Eu am văzut 1-1 şi 0-0, de asta întreb. Am chef să deranjez moderatorul. Dacă vorbim de calificare, mă gândesc în primul rând la calificarea la Euro, care a fost foarte importantă.

ADVERTISEMENT

Fotbalul nostru a avut nevoie de o calificare, indiferent cum. Sunt puţin în dificultate să vorbesc despre ce am văzut la Euro. Primul meci nu l-am urmărit. Am văzut golurile, foarte frumoase, care te entuziasmează.

Aşa trebuie să fie, atmosferă de entuziasm, de victorie. E foarte bine, să continuăm aşa. Dar după Ucraina trebuie să acceptăm şi anumite critici. Este adevărat că puteam să marcăm împotriva Belgiei, dar tot atât de adevărat este că echipa noastră a suferit foarte mult în acest meci.

Mie nunţile nu prea îmi plac să vă spun sincer. Ultima nuntă frumoasă la care am fost a fost nunta lui Mutu. De ce nu putem să tratăm treaba asta ca adulţii?  Cu maturitate.

Eşti bucuros că te-ai calificat şi din această calificare să câştigi. Deocamdată nu am câştigat ceva extraordinar. Nu am fost într-o grupă atât de dificilă. O grupă serioasă, dar până la urmă dacă ne uităm la celelalte echipe: Ucraina, Slovacia şi Belgia.

Nicio echipă din acestea nu este de top european. Nici Belgia. După părerea mea”, a declarat Ladislau Boloni, în exclusivitate pentru FANATIK. 

  • 1,86 este cota MAXBET pentru pronosticul „PSF X” la meciul România – Olanda

Dumitru Dragomir, SOCAT de REACTIILE lui Catalin Tolontan si Ladislau Boloni de la Fanatik la EURO

ADVERTISEMENT