Sport

Mitică Dragomir, uluit în direct când a auzit că Vassaras, omul lui Burleanu, a fost arbitrul singurei victorii a României cu Olanda: „Nimic nu e întâmplător”

Mitică Dragomir a fost uluit când a auzit că omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a fost arbitrul singurei victorii a României cu Olanda.
02.07.2024 | 09:52
Mitica Dragomir uluit in direct cand a auzit ca Vassaras omul lui Burleanu a fost arbitrul singurei victorii a Romaniei cu Olanda Nimic nu e intamplator
Mitică Dragomir, uluit în direct când a auzit că Vassaras, omul lui Burleanu, a fost arbitrul singurei victorii a României cu Olanda: „Nimic nu e întâmplător”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a rămas mască când a auzit că singura victorie din istoria „tricolorilor”  cu Olanda a fost arbitrată de Kyros Vassaras. Se întâmpla în preliminariile EURO 2008, atunci când România se impunea cu 1-0 datorită golului înscris de Dorin Goian.

Mitică Dragomir, uluit în direct când a auzit că Vassaras, omul lui Burleanu, a fost arbitrul singurei victorii a României cu Olanda: „Nimic nu e întâmplător”

Kyros Vassaras s-a aflat la centru în România – Olanda, scor 1-0, din preliminariile EURO 2008. Șeful CCA a validat golul lui Dorin Goian, deși fundașul central al „tricolorilor” de la acea vreme se afla într-o poziție de ofsaid clară.

ADVERTISEMENT

La MAX PROFEȚIILE LUI MTICĂ, Dumitru Dragomir a fost uluit când Horia Ivanovici i-a amintit cine a arbitrat România – Olanda. Directorul FANATIK a vorbit despre venirea fostului arbitrul grec în fotbalul românesc și rolul său în arbitrajul din țara noastră.

Horia Ivanovici: „Știi cine a fost arbitru când am bătut Olanda cu golul din ofsaid al lui Goian? Dacă îmi spui cine a fost arbitru arunc lavaliera și plec, te declar cel mai tare din istorie”.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir: „Nu a fost Michel Vautrot?”.

Horia Ivanovici: „Tot cu v, Vassaras a fost”.

Mitică Dragomir: „Vassaras a fost?”.

Horia Ivanovici: „Nimic nu e întâmplător în lumea asta. Vassaras a fost”.

Mitică Dragomir: „Da, că era și prieten cu Mircea Sandu”.

Horia Ivanovici: „Pe Vassaras l-a inventat Mircea Sandu și Burleanu a avut înțelepciunea să nu strice ce a făcut bun Mircea Sandu. Să spunem lucrurilor pe nume, pe Vassaras l-a inventat și l-a tras lângă noi Mircea Sandu, Burleanu l-a preluat”.

Horia Ivanovici, discurs manifest după calificarea României în optimile EURO 2024: „Unește o națiune întreagă”

„Haideți să spunem că e o calificare istorică. În primul rând e o calificare care unește ca niciodată o națiune întreagă. Toată România e unită, toată România nu vorbește decât despre băieții noștri, despre Edi Iordănescu, care nu că merită felicitări, merită felicitări în picioare.

ADVERTISEMENT

Au luptat iarăși, au jucat cu sufletul, n-am văzut neapărat o partidă extraordinară făcută de naționala României, dar, după părerea mea, ce a reușit Edi Iordănescu să imprime este această unitate de grup fantastică, dar și o inteligență pe care am văzut-o și aseară la băieții noștri, o inteligență emoțională și tactică.

S-a terminat 1-1, am câștigat grupa. Iată, după ce Edi Iordănescu a câștigat grupa din preliminarii, recidivează și câștigă și o grupă la Euro din care poate puțini credeam că o să iasă naționala României. Nu poți decât să îl aplauzi pe Edi Iordănescu, să-i aplauzi pe băieții noștri”, a spus directorul FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • 4,50 este cota MAXBET pentru pronosticul „X solist” la meciul România – Olanda din optimile de finală ale Euro 2024

NIMIC NU E INTAMPLATOR! Vassaras a fost ARBITRUL SINGUREI VICTORII a Romaniei cu Olanda

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă...
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă de urs
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși