Fotbal intern

Mitică FACE PRĂPĂD cu STENOGRAMELE RUŞINII! Reacţie ULUITOARE a unui om din fotbal după arestarea lui Popescu: “Nu mai am cal!”

Mitică Dragomir, fostul şef al LPF, continuă dezvăluirile senzaţionale despre schimbările care au avut loc la FRF în acest an. Amănuntele sînt împărtăşite pe site-ul acestuia,...
21.03.2014 | 15:17
Mitica FACE PRAPAD cu STENOGRAMELE RUSINII Reactie ULUITOARE a unui om din fotbal dupa arestarea lui Popescu Nu mai am cal
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir, fostul şef al LPF, continuă dezvăluirile senzaţionale despre schimbările care au avut loc la FRF în acest an. Amănuntele sînt împărtăşite pe site-ul acestuia, oracoluldelabalcesti.ro.

Actualul secretar general al FRF i-a mărturisit lui Dumitru Dragomir că are sprijinul lui Mircea Sandu în disputa cu Avram şi Burleanu. Replică memorabilă a lui Bela Kassai în dimineaţa alegerilor: “Cu cine Dumnezeu să mai concurez, dacă nu mai am cal?”.

ADVERTISEMENT

Nu-mi place cum decurg lucrurile în fotbal şi asta mă îndreptăţeşte măcar să spun ce a fost la alegerile pentru preşedinţia FRF. O să vă întrebaţi, şi o să mă întrebaţi şi pe mine, de ce nu spun nimic şi despre alegerile la la Liga Profesionistă de Fotbal. Eu vă răspund că alegerile de la Ligă fac obiectul unei cărţi, dar s-ar putea ca o parte să apară, înainte de tipar, pe acest site. Revenind la subiect, vă voi prezenta o frântură din ceea ce s-a întâmplat în preziua alegerilor de la FRF. Atunci s-a ţinut o adunare “prietenească”  la hotelul RIN al fraţilor Negoiţă, la ora 19. A fost mai rău ca la o înmormântare, întrucât pe la orele amiezii se dăduse verdictul în Dosarul Transferurilor şi atât Giovanni, Victor,  Neţoiu, MM, Jean, Borcea, Copos cât şi viitorul preşedinte al FRF fuseseră condamnaţi cu executare. Nu m-am dus la bairam, ştiind că totul este un fiasco. Toţi se întrebau: “Noi cu cine votăm?”  Ţinta era sărmanul Kassai, care-i fusese cel mai fidel lui Gică Popescu, atitudine pentru care nu ar  trebui să fie atât de hulit. Bela nu putea decât să articuleze decât “votaţi cu cine vreţi voi, sau cu cine v-au ordonat şefii voştri de la primării şi de la judeţe. Pe mine nu mă mai interesează decât să iasă mâine Adunarea Generală la perfecţiune.” Mai drevreme le dădusem telefon şi lui, şi lui Mircea Sandu, întrebându-i dacă amână Adunarea Generală. Mă consultasem cu avocaţi care mi-au spus că dacă se amână respectiva adunare sigur vor fi trimişi toţi în judecată pentru abuz în serviciu. Adunarea Generală a FRF nu s-a amânat şi bine au făcut, pentru că astăzi am fi găsit la sediul federaţiei mai mulţi procurori decât angajaţi.

A doua zi, fiind invitat la Adunarea Generală, m-am dus mai devreme să văd ce se întâmplă. Atât presa cât şi majoritatea votanţilor m-au primit cu bucurie şi cu binecunoscutele regrete pentru schimbarea de la Ligă. De aici înainte vă relatez evenimentele, sintetizat şi cu o acurateţe apropiată de cea a stenogramelor.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir: Salut, Bela, ce faci, cu cine dansezi?

Bela Kassai: Cu cine Dumnezeu să concurez dacă nu mai am “cal”?

D.D.: Băi, dar tâmpiţi aţi fost că nu aţi avut şi un plan B!

B.K.: Cine ştia că vine nenorocirea asta? Şi să ştii că eu nu am vrut să îmi depun dosarul de participare!

D.D.: Bine, dar acum ce faci? Cine crezi că va câştiga?

B.K.: Dracu ştie! Cred că Gică, pentru că e singurul care a lucrat ani de zile la mai multe cluburi. Tu cine crezi că va ieşi?

ADVERTISEMENT

D.D.: Eu cred că unul dintre Vasile Avram şi Gică Chivorchian. Dar Gică mi-a spus că dacă iese el îi dă voturile lui Burleanu, că el e viitorul!

B.K.: Nu ştiu, bă, dar eu o să le spun să meargă cu Chivorchian, dacă mă mai ascultă cineva.

Cu întârziere, apare şi Gică Chivorchian. Când mă vede, vine direct la mine.

G.C.: Bună dimineaţa, tati, nu prea ai somn?

D.D.: Iau pulsul, să văd cine câştigă!

G.C: Aseară m-am întâlnit cu Mircea Sandu şi cred că mă va spriini pe mine.

D.D.: Băi, Gică, du-te şi vorbeşte cu Bela, că în toate situaţiile din lume el are 80-90 de voturi!

ADVERTISEMENT

G.C.: Nu mă duc, bre, şi eu tot îi dau locul lui Burleanu, dacă ies preşedinte!

Peste vreo oră începe Adunarea Generală, cu premierea celor ce şi-au distrus sănătatea pentru fotbal şi cu un moment de reculegere pentru cei care au plecat dintre noi. La momentul alocuţiunilor, Burleanu i-a bătut pe toţi. Aici cred că a câştigat multe voturi.

După primul tur, podiumul arăta aşa: Burleanu, Avram, Chivorchian. Eu am plecat din sediul FRF, dar vă voi reda exact ceea ce s-a întâmplat mai departe.

G.C: Vasile, hai, mă, să ne facem repede o strategie. Să-l chemăm şi pe Burleanu şi să ajungem la o concluzie.

V.A.: Bine, Gică, adu-l şi pe Burleanu.

După ce s-au întâlnit într-un colţ mai liniştit, discuţia s-a reluat.

G.C.: Băi, hai, înţelegeţi-vă, că mai sunt câteva minute.

Răzvan Burleanu: Eu am avut cele mai multe voturi în primul tur şi vă rog să mă sprijiniţi, să facem o echipă. Fiecare va primi posturile care urmează, ierarhic, după mine.

V.A.: Păi eu ce să primesc mai bine decât director la CCA, funcţie pe care FRF va fi obligată să mi-o dea înapoi, pentru că m-au dat ilegal afară. În acest caz, eu doresc să fiu preşedinte şi voi subalternii mei.

G.C. Deci nu v-aţi înţeles?

V.A. Numai în condiţiile puse de mine!

Grupul s-a spart. Chivorchian s-a dus cu Burleanu, iar Avram a rămas singur. Dar, aşa cum spune acum, avea şi el promisiunea din partea lui Chivorchian că-i va da lui voturile. Gică i-a dat voturile lui Burleanu şi acesta a ieşit preşedinte exact cu opţiunile pentru Chivorchian, plus alte două. Acum, Chivorchian este secretarul general al FRF iar Puşcaş, care îi cedase de dimineaţă voturile lui Burleanu, este directorul federaţiei. Nu cunosc nici o implicare politică, aşa cum se vehiculează, în aceste alegeri, dar ştiu că strategia Burleanu-Chivorchian-Puşcaş a câştigat aceste alegeri.

Să auzim numai de bine!

Sursa: oracoluldelabalcesti.ro

ADVERTISEMENT