Video

Foto ŞOC! Imagini incredibile cu Popescu dus în arest!

UPDATE Mihai Stoica a fost dus la Penitenciarul Rahova, unde va sta 21 de zile în carantină şi a solicitat ca, ulterior, să nu fie mutat sub nicio formă la Penitenciarul Jilava....
Foto SOC Imagini incredibile cu Popescu dus in arest

UPDATE Mihai Stoica a fost dus la Penitenciarul Rahova, unde va sta 21 de zile în carantină şi a solicitat ca, ulterior, să nu fie mutat sub nicio formă la Penitenciarul Jilava.

UPDATE Conform unor apropiaţi, tatăl lui Meme Stoica a făcut un atac de panică în momentul în care şi-a văzut fiul ridicat în cătuşe de la domiciliul său din Bucureşti şi a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Managerul Stelei a avut grijă pe tot parcursul zilei să-şi liniştească familia, chiar dacă verdictul dat îi fusese defavorabil.

UPDATE Gică Popescu a fost încarcerat tot la penitenciarul Rahova. Cancan.ro a susprins momentul în care candidatul la şefia FRF a fost reţinut.

UPDATE Meme Stoica a fost încarcerat la penitenciarul Rahova. Tot aici au fost aduşi George Copos şi Jean Pădureanu. Ultimul, cu probleme de sănătate, a fost internat în spitalul penitenciarului.

UPDATE Meme Stoica s-a predat şi el, în Bucureşti. Managerul Stelei s-a lăsat aşteptat, fiind ultimul om de fotbal care a părăsit locuinţa. El a avut înainte de plecare mai multe întîlniri cu oficiali ai Stelei.
UPDATE Ioan şi Victor Becali s-au predat la Constanţa. Spynews.ro a surprins primele imagini cu cei doi, după dictarea verdictului. Înainte să urce în maşinile care urmau să-i transporte către unitatea de detenţie, fraţii Becali s-au îmbrăţişat şi pupat cu propriile gărzid e corp. Singurul care nu s-a predat pînă la această oră este Meme Stoica. 

636x443_13939506620ec1545a

636x470_13939506583646f2b0

636x497_13939506512fa5e43a

UPDATE George Copos a părăsit în jurul orei 17.00 locuinţa sa din cartierul Floreasca, el urmînd să se predea la poliţie după condamnarea cu executare primită în Dosarul Transferurilor. Copos a plecat prin partea din spate a locuinţei din cartierul Floreasca într-un autoturism cu geamuri fumurii condus de şoferul lui. Şi Gică Popescu s-a predat în urmă cu cîteva momente. Fraţii Becali, dar şi Cristi Borcea, au decis să se predea la Constanţa, unde urmează să fie încarceraţi la Poarta Albă. Jean Pădureanu urmează să fie şi el mutat într-un spital cu regim de detenţie.

…………………………………………………..

UPDATE Neţoiu a primit şi el trei ani şi patru luni cu executare!

UPDATE Gică Popescu a primit 3 ani şi o lună cu executare şi nu mai poate conduce Federaţia Română de Fotbal!

UPDATE Jean Pădureanu a fost condamnat cu executare la trei ani şi patru luni! Şi el va beneficia de pedeapsă redusă, potrivit noului Cod Penal.

UPDATE Potrivit noului Cod Penal, cei trecuţi de 60 de ani vor beneficia de o reducere a pedepsei la jumătate. Ioan Becali şi George Copos sînt singurii care pot beneficia de noile prevederi.

UPDATE Victor Becali a primit patru ani şi opt luni cu executare!

UPDATE  Fostul impresar Ioan Becali a  primit o condamnare de şase ani şi patru luni!

UPDATE Cea mai dură decizie luată pînă acum a fost cea în cazul lui Cristi Borcea. El a primit şase ani şi patru luni!

UPDATE Mihai Stoica a primit şi el trei ani şi şase luni cu executare!

UPDATE Primul care a aflat sentinţa este George Copos. Omul de afaceri a fost condamnat la trei ani şi opt luni cu executare!

UPDATE Zi decisivă pentru greii fotbalului românesc. Azi, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti dau sentinţa în faimosul “Dosar al Transferurilor”. Fraţii Victor şi Ioan Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Jean Păduraru, Gică Popescu şi Gigi Neţoiu vor afla dacă viaţa lor va lua altă turnură. Totuşi, penru că au luat în calcul şi veşti mai puţin bune, unii dintre ei s-au “pregătit” deja. Este vorba de Victor şi Ioan Becali, care au luat în calcul şi condamnarea cu executare. Astfel, ca să ajungă tot la Poarta Albă, unde este arestat şi Gigi Becali, cei doi şi-au preschimbat cărţile de identitate şi şi-au făcut mutaţie în judeţul Constanţa, scrie Spynews.

………………

Curtea de Apel Bucureşti anunţă astăzi verdictul în “Dosarul Transferurilor”, un proces în care sunt implicaţi opt oameni din fotbalul românesc. Pe 10 februarie, la ultimul termen, procurorul a cerut pentru aceştia pedepse care depăşesc cumulat 30 de ani de închisoare cu executare, iar cea mai mare îl vizează pe Ioan Becali.  Şi Mitică a trăit intens Dosarul Transferurilor, iar pe site-ul personal a anunţat deja ce sentinţe vor lua oamenii de fotbal. Borcea, Victor Becali şi Ioan Becali nu vor scăpa de detenţie, potrivit fostului şef al LPF.

“Jean PĂDUREANU – prima condamnare a fost de trei ani cu suspendare. Va fi achitat sau i se păstrează o pedeapsă mai mică, dar tot cu suspendare.

Gigi NEŢOIU – prima condamnarea a fost de trei ani cu suspendare. Va fi achitat sau i se păstrează vechea condamnare cu suspendare.

MM STOICA – a scăpat definitiv pentru că i s-a prescris fapta.

George COPOS – prima condamnare a fost de patru ani cu executare. I se va da o pedeapsa mai mică, cu suspendare.

Cristian BORCEA – prima condamnare a fost foarte aspră, mai ales că nu a făcut nicio mişcare fără aprobarea Consiliului de Administraţie: şapte ani cu executare. I se va micşora pedeapsa, dar mă tem că va primi cu executare o pedeapsă modică.

Victor BECALI – după părerea mea, trebuia să participe ca martor, dar a primit în prima instanţă şapte ani cu executare. Pedeapsă mare, ca şi în cazul lui Borcea! Acum sentinţa va fi ceva mai blîndă, urmînd să execute ceva mai puţini ani, sau chiar să fie condamnat cu executare!

Giovanni BECALI – a adus bani în ţară, cluburile beneficiind de sume cu care au trăit mulţi ani. A primit pedeapsa cea mai aspră, opt ani cu executare. Acum i se va micşora pedeapsa. Oricuum el şi George Copos fac, faptic, pedeapsa mai mică, pentru că au trecut de vîrsta de 60 de ani. După vechiul Cod Penal executau o treime din condamnare, iar după noul Cod beneficiază de o reducere de 50% din pedeapsă.

Gică POPESCU – a fost condamnat de prima instanţă la 3 ani de suspendare. În felul acesta, va putea candida pentru şefia FRF, unde va cîştiga la pas.

………………………………………………………………..

Dumitru Dragomir a lansat propriul site, oracoluldelabalcesti.ro. De la prima apariţie, Mitică s-a pus pe treabă şi a scris un editorial. Subeictul vizat: drama prin care trece Gigi Becali în arest. Mitică Dragomir ştie de ce Gigi a ajuns în detenţie, şi îi dă pînă la urmă şi un sfat: să se opereze şi în România, pentru că şi în ţară sînt condiţii penru o intervenţie la coloană.

Editorialul lui Mitică Dragomir

Sunt convins că patronul Stelei a învăţat, în perioada care a trecut de la încarcerarea lui, că nu există om puternic pe acest pămînt care să fie complet intangibil! Acest lucru i-l tot spuneam, şi el nu credea. Degeaba i-i dădeam ca exemple pe Ceauşescu, Pol Pot, Hitler, Napoleon etc., pentru că el credea că dacă are bani mulţi, are şi putere nemăsurată. A făcut lucruri bune pentru cei amărîţi, a ajutat copii, bătrîni, sate, biserici, crezînd că “Dumnezeul” lui îl „vede” şi îl iartă de numeroasele greşeli pe care le făcea.

L-am cunoscut aşa de bine în ultimii 15 ani, încît aş putea scrie o carte numai şi numai despre Gigi Becali. Din cauza lipsei de educaţie, a unei răutăţi pe care i-am cunoscut-o, a orgoliului nemăsurat şi a făloşeniei fără margini, şi-a făcut duşmani cu influenţe puternice. Cred că a fost condamnat pentru gura lui “spurcată”, şi nu pentru că a fost vinovat. Dacă nu putem comenta hotărîrile judecătoreşti, putem lua atitudine faţă de modul în care este tratat acum, cînd boala lui s-a agravat. Gigi Becali nu este condamnat la moarte şi trebuie respectat ca fiinţă umană. Avocaţii lui îi fac foarte mult rău, venind la televizor cu fel de fel de explicaţii, care mai de care mai penibile. Aceste persoane ar trebui să înţeleagă că, dându-se în spectacol pentru onorariul gras luat de la familia lui Gigi, nu-i fac acestuia decât foarte mult rău.

Gigi Becali doreşre să fie operat de un medic celebru din străinătate? La câţi bani are, îl aduce pe medicul respectiv cu toată echipa lui în blocul operator al Spitalului 9 din Bucureşti (unde făcea operaţii pe creier profesorul Ciurea), care este dotat cu aparatură de ultimă generaţie. El poate fi operat cu succes în ţară! Mulţi vorbitori la o televiziune de succes îi fac rău când tot spun că Gigi doreşte să se opereze în străinătate.

Mulţimea de privitori, dar mai ales cei care lucrează în sistemul penitenciar, judecă tot după criterii învechite, fără să ştie că lumea şi legile europene s-au schimbat şi nu admit că un puşcăriaş este şi el om, cu calităţi şi defecte, şi că puşcăria nu mai este, ca pe vremuri, locaţie de exterminare. Gigi Becali are dreptul la sănătate nu pentru binele sau răul pe care le-a făcut, ci pentru că este om!

El trebuie să termine pedeapsa sănătos, pentru a fi util familiei şi societăţii, iar statul nu va trebui să cheltuiască cu el dacă va deveni un invalid!

Tags: