Miting electoral al PSD la Iași. Cine a luat parte la eveniment

Ana Chivu   
în HotNews
09/05/2019, 18:15
Miting electoral al PSD la Iași. Cine a luat parte la eveniment GALERIE FOTO
PSD Sursa Foto: Facebook

Zeci de mii de oameni sunt prezenți azi, 9 mai, la mitingul Partidului Social Democrat. Mai mulți lideri ai partidului, printre care și Liviu Dragnea au fost prezenți la evenimentul desfășurat în municipiu. Președintele Camerei Deputaților a susținut și un discurs în fața simpatizanților partidului.

Miting electoral al PSD la Iași

Întâlnirile partidelor cu susținătorii lor demonstrează forța fiecăruia în teritoriul, dar și modul în care oamenii se mobilizează înaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai. Manifestările au început de la orele 15:00, în Piața Unirii a orașului.  Pe cei veniți să susțină partidul îi așteaptă un concert de muzică populară și un program artistic ce vine înainte de partea politică de la orele 16:30.  Cuvântul a fost luat de către președintele partidului, alături de Tudor Ciuhodaru și Drașoș Benea. Social-democrații au vrut să celebreze ziua deosebită a Europei prin mitingul “în familie”, alături de oamenii care cred în aceștia.

Liviu Dragnea a susținut că azi se află la Iași, în lumina trecutului care “ne obligă pe toţi”. De asemenea, s-a arătat surprins și extrem de mulțumit de numărul participanților la miting. „Am vorbit în ultimul timp despre patriotism. De ce? Pentru că avem nevoie, România are nevoie mai mult decât oricînd de ce a pierdut în timpul regimurilor Băsescu şi Iohannis. Avem nevoie cu toţii de o patrie, pentru că ara noastră a uitat sp fie o patrie. Băsescu şi Iohannis au mânat acest popor spre ură şi dezbinare”, a mai spus liderul PSD.

Miting electoral PSD la Iași
PSD
Sursa Foto: Facebook

„Dacă vrem să mâncăm româneşte, trebuie să votăm româneşte”

„Dacă vrem să mâncăm româneşte, trebuie să votăm româneşte. Dezvoltăm ţara, oameni buni, asta facem! Lucrăm în folosul românilor şi încercăm să o facem în pace. Nu putem. Încercăm să o facem în linişte, nu putem. Iohannis şi cei care îl susţin şi latră pentru el a uitat că nu doar că avem dreptul să guvernăm, ci avem obligaţia sp guvernăm.

Acest drept ne-a fost dat de Constituţia României. Dacă Iohannis şi slugile lui blochează România în scop personal, înseamnă că lăcomia lor politică e mai presus de patrie şi popor. Dacă Iohannis şi ai lui blochează România în numele unor interese străine, însemnă că ţara este trădată şi batjocorită”, a mai spus Liviu Dragnea.

Închide ×