Fotbal intern

Ce face Mititelu cu echipa după ce a rămas în stradă

UPDATE 16:10. Adrian Mititelu a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO despre situaţia incredibilă în care se află: "Este adevărat că sînt la un pas să fiu executat silit, dar nu pentru...
17.03.2014 | 16:10
Ce face Mititelu cu echipa dupa ce a ramas in strada

UPDATE 16:10. Adrian Mititelu a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO despre situaţia incredibilă în care se află: “Este adevărat că sînt la un pas să fiu executat silit, dar nu pentru patru milioane de euro, ci pentru un milion de euro. Prima oară îmi vor lua sediul, dacă nu achit datoria. Şi casa este pusă gaj, dar nu la banca aceasta care îmi execută sediul. Acum o să vadă lumea cît de mult am iubit Universitatea Craiova, că am fost un nebun care şi-a pus toată averea la bătaie pentru Ştiinţa. Am garantat cu mai multe proprietăţi, dar nu sînt lăsat să le vînd de către blocajul impus de Olguţa Vasilescu. Le transmit un singur mesaj tuturor: <<Puteţi să îmi executaţi tot, dar echipa tot nu o dau!>>“, a spus Mititelu.

Adrian Mititelu primeşte lovitură după lovitură. După ce a rămas fără stadion, fără cantonament şi fără antrenorul, patronul lui FC U va rămîne şi fără sediul clubului, dar şi fără casa unde locuieşte.

“Vă putem confirma că hotelul New York unde se află sediul  FCU va fi executat silit în termen de 30 de zile. De asemenea, şi casa în care locuieşte Adrian Mititelu va fi executată silit în contul unei datorii de 4 milioane de euro la CEC Bank. Finanţatorul FCU nu mai poate ataca sentinţa care este definitivă şi irevocabilă” a declarat pentru micapi.ro, executorul judecătoresc, Claudiu Moraru.

În aceste zile, la sediul clubului FCU, mai mulţi muncitori au fost văzuţi cărînd mobilierul din hotel, semn că Mititelu s-a împăcat cu ideea şi a început să se mute.