Fanatik Show

VIDEO / HALUCINANT! Mititelu, în GENUNCHI în faţa lui Mitică Dragomir!

Dumitru Dragomir a fost invitat în studioul FANATIK SHOW şi a abordat mai multe subiecte, dintre care primul este cel al suspendării patronului Astrei, Ioan Niculae. Fostul şef al LPF a mai vorbit...
25.09.2014 | 21:00
VIDEO  HALUCINANT Mititelu in GENUNCHI in fata lui Mitica Dragomir

Dumitru Dragomir a fost invitat în studioul FANATIK SHOW şi a abordat mai multe subiecte, dintre care primul este cel al suspendării patronului Astrei, Ioan Niculae. Fostul şef al LPF a mai vorbit şi despre conducerea FRF despre care crede că nu este asigurată nici de Răzvan Burleanu şi nici de Gheorghe Chivorchian.

Despre suspendarea lui Ioan Niculae: “Nu ştiu cine are ceva cu Burleanu sau Gino Iorgulescu, că acolo se loveşte prin suspendarea lui Ioan Niculae. Păi să-l suspende de la ce? Să intre în tribună? Păi sîntem nebuni?! Cînd ceilalţi oameni importanţi din fotbal sînt în spatele gratiilor, să îl tratăm aşa şi pe Ioan Niculae. După ce au dispărut atîţia, cred că au vrut să-l scoată şi pe singurul patron vocal. Păi Ponta e bălăcărit la televizor, la fel ca şi alţi politicieni şi nu mai putem vorbi despre un arbitru? Se loveşte în Burleanu! Se vrea punerea într-o lumină proastă a noii conduceri de la FRF. Îi vor face mult rău. Niculae dacă îşi pune ceva în minte, să-şi piardă şi viaţa, tot face! Îl cunosc cel mai bine. Dacă Gigi era liber, m-ar fi dus un gînd la ceva înainte de Steaua – Astra, deşi nu cred… Că Gigi se contra direct cu el”.

Loading the player…

Despre LPF şi FRF: “Anual, Liga profesionistă funcţionează pe baza unei convenţii semnate acum între Burleanu şi Gino, înainte era între mine şi Mircea Sandu. Dacă Burleanu se supără şi nu mai semnează, LPF trece imediat în subordinea FRF, aşa cum a mai fost şi de altfel în trecut. Nici Burleanu şi nici Chivorchian nu conduc FRF! E altcineva acolo peste Burleanu”.

Despre Mititelu: “E cel mai mare escorc pe care l-am cunoscut! Îmi spunea nevasta mea că omul are dreptate, numai cînd îl asculta, cînd eu ştiu ce se întîmplase! Ajunsesem şi eu să cred la un moment dat că poate nu i-am dat banii. De unde? Că eu acum îi dădeam şi a doua zi mă ataca! A venit o dată la mine în birou în genunchi! A zis să-l ajut, că dă tunul vieţii lui! Că ia 70 de milioane într-o săptămînă. Rugîndu-mă să-i dau 200.000 de euro ca să ia licenţa. L-am pus pe Popescu să ia împrumut de la bancă, i-am dat, după ce s-a jurat că într-o săptămînă mi-i înapoiază. După o lună m-am dus la el, să-i cer eu banii că n-aveam de salarii. La care el îmi spune că nu m-a votat degeaba, că doar nu am dat de la mine. Mi s-au înmuiat picioarele cînd am văzut că vorbeşte serios. M-a mai pîrlit apoi de două milioane de euro! A venit cu un certificat de licenţiere fals din partea FRF. Noi n-am ştiut, i-am dat banii, după care a venit garda financiară peste noi. Banii i-a luat el şi nevastă-sa”.

Despre Piţurcă: “N-o să plece la arabi! Dacă ei doreau să-l ia, plăteau şi gata. Cît contau banii ăştia pentru ei? Eu nu vorbesc cu Victor Piţurcă, însă el este un om foarte corect! El are mereu impresia că în jurul lui sînt oameni care îi vor răul, dar este om bun!”

Despre Sănmărtean: “După Dobrin a venit Balaci, apoi Hagi, iar după Hagi Sănmărtean. Lucian e zece clase peste Mutu! Să fim serioşi! În viaţa mea nu am văzut zece fotbalişti să aibă talentul lui Sănmărtean. El a fost însă un copil care a avut şi mult ghinion”.

Despre Petrolul: “Capră e un băiat simpatic, dar Petrolul este o pălărie atît de mare… Măcar un nume greu trebuia să-şi pună în conducere. O galerie frumoasă, chiar dacă mai depăşesc legea uneori. E echipa de la locul 5 în jos. Steaua, Astra, CFR, Dinamo şi Pandurii sînt peste. Steaua cîştigă detaşat campionatul cu 6-7 puncte în faţă. Pentru locurile 2,3 se vor lupta Astra şi CFR”.

Loading the player…

Despre Didi Prodan: “Cine îl ia conducător face una dintre cele mai bune afaceri. Consider că era potrivit în locul lui Meme Stoica acum! Gigi e un om care s-ar putea să stea cu lupa pe unul un an de zile. Cum a văzut că nu găseşte unul ca Meme, l-a adus înapoi”.

Despre Dinamo: “Ionuţ Negoiţă mi-a spus înainte de alegerile de la LPF să vin preşedinte la Dinamo. El ştia că voi fi mazilit, dar nu am vrut să mă mai duc conducător. Muncesc pentru fiul meu”.

 

Ce i-a adus înapoi în ţară pe Dan şi Isabelle, după 27 de...
Ce i-a adus înapoi în ţară pe Dan şi Isabelle, după 27 de ani în Germania. Şi-au lăsat joburile bine plătite pentru un vis acum împlinit: "Să facem și la noi acasă"
E acuzat că a primit mită de 55 de ori în 22 de...
E acuzat că a primit mită de 55 de ori în 22 de zile. Ce a spus medicul când a fost audiat
Premieră în fotbal: Cupa Mondială 2030 se va juca pe TREI continente diferite!...
Premieră în fotbal: Cupa Mondială 2030 se va juca pe TREI continente diferite! Care sunt țările-gazdă
Cum a ajuns soţia milionară a lui Donca să se împrumute la prieteni...
Cum a ajuns soţia milionară a lui Donca să se împrumute la prieteni pentru a-şi creşte copiii după ce afaceristul a fost arestat!
Tragedie ascunsă de chinezi: 55 de marinari au murit după ce un submarin...
Tragedie ascunsă de chinezi: 55 de marinari au murit după ce un submarin a căzut într-o capcană pusă pentru nave NATO
Ce înseamnă, de fapt, SPCEP sau SPCLEP în buletin. Toți românii au asta...
Ce înseamnă, de fapt, SPCEP sau SPCLEP în buletin. Toți românii au asta în document, dar nimeni nu știe semnificația
TRAGEDIA CUMPLITĂ care a îndoliat România! Klaus IOHANNIS...
TRAGEDIA CUMPLITĂ care a îndoliat România! Klaus IOHANNIS...
Fenomenul periculos care are loc în București și în marile orașe din țară
Fenomenul periculos care are loc în București și în marile orașe din țară
'Mama mea îmi spune și acum: 'Ți-ar fi făcut cei mai frumoși copii'....
'Mama mea îmi spune și acum: 'Ți-ar fi făcut cei mai frumoși copii'. Cu cine regretă Cătălin Botezatu că nu s-a căsătorit
Ion Țiriac, mesaj extrem de nervos. Ce spune acum despre Halep
Ion Țiriac, mesaj extrem de nervos. Ce spune acum despre Halep
Ultima ora. E vestea momentului despre Rona Hartener. Nimeni nu se astepta la...
Ultima ora. E vestea momentului despre Rona Hartener. Nimeni nu se astepta la asa ceva
Din ce face bani soțul Vlăduței Lupău. Câștigurile sale nu se compară deloc...
Din ce face bani soțul Vlăduței Lupău. Câștigurile sale nu se compară deloc cu averea strânsă de artistă
Cine a fost Matusalem, bărbatul care ar fi trăit 969 de ani? Chiar...
Cine a fost Matusalem, bărbatul care ar fi trăit 969 de ani? Chiar a trăit atât de mult?