Carousel hot news

Cu ARMELE pe masă în Bănie! Mititelu: “Nu mi-e frică de ÎMPUŞCĂTURILE tale!”

Continuă războiul în Bănie! Adrian Mititelu a lansat un atac dur la adresa lui Mihai Rotaru, finanţatorul lui CS U Craiova, "uzurpatoarea", în viziunea lui Mititelu, locului de drept al...
15.06.2015 | 09:40
Cu ARMELE pe masă în Bănie! Mititelu:

Continuă războiul în Bănie! Adrian Mititelu a lansat un atac dur la adresa lui Mihai Rotaru, finanţatorul lui CS U Craiova, “uzurpatoarea”, în viziunea lui Mititelu, locului de drept al desfiinţatei FC Universitatea Craiova, care îi aparţine. Pe contul său de facebook, Mititelu îi comunică lui Rotaru că “NU IMI ESTE TEAMA DE TINE ! NICI DE IMPUSCATURILE TALE SAU CELELALTE NECAZURI PE CARE MI LE-AI FACUT SAU PE CARE TE LAUZI CA O SA MI LE FACI IN VIITOR!”.

Iată ma jos postarea lui Adrian Mititelu:

“Timp de circa 3 saptamani am acceptat sa intru in jocul lui Rotaru, patronul de drept al CSU si unul din principalii artizani alaturi de Sandu Mircea, Lia Olguta Vasilescu si Pavel Badea ai acestei grupari. Am aflat cu aceasta ocazie, ca dupa ce au distrus UNIVERSITATEA CRAIOVA miseleste, vor sa le cumpar clubul si implicit cu aceasta ocazie, sa-mi cumpar si dreptul de a putea face fotbal in Craiova, de a mi se debloca afacerile si de a putea sa traiesc in liniste. In ultimele mele doua postari legate de o eventuala fuziune, am vrut sa se demonstreze un lucru: acela ca CSU este urata de marea majoritate a suporterilor Universitatii Craiova si ca nu eu sunt cel care a creat acest sentiment, ci aceia care au distrus UNIVERSITATEA CRAIOVA. Au trecut 2 ani de cand aceasta echipa joaca fotbal in competitiile fotbalistice din Romania, cheltuindu-se pentru pro slavirea ei multe milioane de euro si cu toate astea cu exceptia a 1-2 meciuri, tribunele au fost goale. De asemenea, am vrut sa arat si faptul ca eu sau oricine altcineva ar detine brandul FC UNIVERSITATEA CRAIOVA si ar accepta un asemenea demers, tot nu ar reusi sa ii convinga pe cea mai mare parte din suporterii UNIVERSITATII CRAIOVA sa accepte o asemenea asociere. Aceasta vehementa impotriva propunerii, venita chiar de la mine m-a facut extrem de fericit si de increzator, ca indiferent prin cate greutati am trecut si poate vom mai trece, spiritul UNIVERSITATII CRAIOVA a ramas extrem de puternic in constiinta suporterilor. In ceea ce-l priveste pe Mihai Rotaru si brigada lui ii transmit urmatoarele : NU IMI ESTE TEAMA DE TINE ! NICI DE IMPUSCATURILE TALE SAU CELELALTE NECAZURI PE CARE MI LE-AI FACUT SAU PE CARE TE LAUZI CA O SA MI LE FACI IN VIITOR ! (ai grija ca ai cam multi de impuscat pentru a obtine brandul UNIVERSITATEA CRAIOVA) Te sfatuiesc ca inca de dimineata, cat mai ai timp, sa hotarasti desfiintarea tu insuti a CSU si sa iti iei talpasita din oras. Ajunge cate pagube materiale si morale ai facut. O sa revin in cel mai scurt timp cu detalii cutremuratoare”!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri