Fotbal intern

FOTO. Avem minuta sentinţei! Sandu şi Dragomir, CONDAMNAŢI 3 ani cu suspendare! Craiova primeşte 220.000.000 de euro despăgubiri de la FRF şi LPF!

UPDATE 17:50. Adrian Mititelu a oferit primele declaraţii după decizia Tribunalului Bucureşti....
14.06.2016 | 00:02
FOTO Avem minuta sentintei Sandu si Dragomir CONDAMNATI 3 ani cu suspendare Craiova primeste 220000000 de euro despagubiri de la FRF si LPF
ADVERTISEMENT

UPDATE 17:50. Adrian Mititelu a oferit primele declaraţii după decizia Tribunalului Bucureşti.

Aceasta este prima mare victorie, chiar dacă este provizorie,  a Universităţii Craiova şi a suporterilor acestei echipe. Războiul va continua, dar vă asigur că Dumnezeu o să fie în continuare alături de cei care au suferit enorm în aceşti cinci ani de zile”, a spus Mititelu.

–––––––––––

UPDATE. 17:07. Adrian Mititelu a publicat decizia judecătorilor cu privire la condamnarea lui Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu la trei ani de închisoare cu suspendare. În sentinţa respectivă sînt publicate şi sumele de bani pe care FRF, LPF, dar şi cei doi inculpaţi le au de achitat către FC Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

“În temeiul disp.art. 19 CPP, art. 20, art 1357 COD Civil. obligă pe inculpaţii Sandu Mircea, Dragomir Dumitru, LPF şi FRF, în solidar, la plata 1 miliard 84 de milioane 592 de mii lei către partea civilă SC FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA SA, prin lichidator judiciar , Agenţia de Insolvenţă, SPRL BUCUREŞTI, plus dobînda legală de la rămînerea defintivă a hotărîrii la achitarea debitului şi la 10. 527.634, plus dobînda legală de la rămînereadefinitivă a hotărîrii la achitarea debitului către partea civilă  ANAF”, se arată în sentinţă.

VEZI SUS GALERIE FOTO CU DECIZIA JUDECĂTORILOR

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

UPDATE ora 12:15 / Tribunalul Bucureşti a dat decizia! Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost condamnaţi la 3 ani cu suspendare în cazul dezafilierii FC Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Decizia poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Bucureşti! Cei doi au fost obligaţi de instanţă să plătească o amendă de 80.000 de lei şi să presteze 3 luni de muncă în folosul comunităţii! Conform digi24.ro, prejudiciul decis d instanţă pe care cei 2 trebuie să-l plătească este de peste 220.000.000 de euro!

Vom reveni cu amănunte!

–––––––––––––-

UPDATE 10.12. Adrian Mititelu aşteaptă în cursul acestei zile ca Tribunalul Bucureşti să se pronunţe în sfîrşit în procesul dezafilierii Universităţii Craiova. Însă mari emoţii au şi Mircea Sandu cu Dumitru Dragomir. Procurorii au cerut, pe 4 mai, în faţa magistraţilor ca foştii şefi ai fotbalului românesc să fie condamnaţi la 15 ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

++++++++++++++++++++++++

UPDATE. 16:17. Adrian Mititelu este distrus. Curtea de Apel a respis apelul depus de acesta, iar marca îi rămîne clubului sportiv condus de Pavel Badea, CS U Craiova.

„Este incredibil! Curtea de apel a respins apelul cu privire la marcă, deşi am depus un vagon de dovezi! Chiar dacă decizia curţii este cu recurs, nu îmi mai fac speranţe… JOCURILE SÎNT FACUTE! E clar, cel mai probabil luni o să-i achite şi în dosarul penal. Oameni buni, credeţi-mă, România este un stat cu o justiţie de tip mafiot!”, a postat Mititelu.

ADVERTISEMENT

*****************************************************************************************

UPDATE. 15:00. Adrian Mititelu a anunţat că judecătorii au amînat pronunţarea deciziei împotriva lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir pînă pe data de 13 iunie.

*****************************************************************************************

8 iunie 2016 este este ziua pe care Adrian Mititelu o aşteaptă cu mare încredere şi cu convingerea că în sfîrşit i se va face dreptate. Motivul?

După aproape cinci ani de chin, în urma proceselor pe care le-a avut, Tribunalul Bucureşti şi Curtea de Apel vor decide soarta lui Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, respectiv verdictul pentru marca „Universitatea Craiova”.

În faţa Instanţei foştii conducători ai fotbalului românesc s-au declarat nevinovaţi, dar la rîndul lor şi ei aşteaptă cu mari emoţii decizia judecătorilor.

ADVERTISEMENT