ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Adrian Mititelu nu-şi poate înscrie echipa nici în Liga a IV-a!

Chiar dacă a pierdut „procesul vieţii”, împotriva FRF şi LPF şi a foştilor conducători ai celor două foruri diriguitoare ale fotbalului românesc, Adrian Mititelu nu se dă bătut. Nu...
Autori: Claudia Mîţoi, Silviu Ghering | 24.06.2017 | 10:51
Adrian Mititelu nu-şi poate înscrie echipa nici în Liga a IV-a!

Chiar dacă a pierdut „procesul vieţii”, împotriva FRF şi LPF şi a foştilor conducători ai celor două foruri diriguitoare ale fotbalului românesc, Adrian Mititelu nu se dă bătut. Nu renunţă la visul său de a avea o echipă numită Universitatea. Ultima variantă plănuită de omul de afaceri oltean se va numi FC U Craiova 1948 (citeşte aici!) şi va fi înscrisă în Liga a IV-a din judeţul Dolj. Numai că şi la acest nivel va întâmpina probleme.

ADVERTISEMENT

În primul rând Mititelu trebuie să afilieze noua echipă la Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Dolj. Perioada de depunere a cererilor de afiliere a noilor echipe (sau de înscrierere a formaţiilor deja afiliate) pentru noul sezon 2017-2018 va începe la 1 iulie. Cererile respective vor fi analizate de conducerea AJF şi vor fi aprobate sau nu.

FANATIK.RO a aflat că, deocamdată, eventuala cerere a lui Adrian Mititelu nu are nicio şansă să treacă de această etapă. Pentru un motiv simplu şi clar: echipa secundă a fostului său club FC Universitatea Craiova, care a activat mulţi ani în urmă la acest nivel, apare în contabilitatea AJF cu o datorie de până în 10.000 de lei (100 de milioane de lei vechi), aşa că până la achitarea acestei sume nu poate fi vorba de aprobarea cererii de afiliere. Aşa că Adrian Mititelu mai are de aşteptat ca să-şi vadă visul împlinit. Asta dacă, bine-nţeles, nu plăteşte datoria şi atunci drumul noii FC U Craiova este deschis.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT