Fanatik Show

Război TOTAL Balaci – Mititelu! “Ilie se AUTOPROPUNE la CS U! Îmi povestea de blaturi rîzînd în hohote” / “Dă din coate! Are tupeu cu mine?”

UPDATE  Ora 20:00 / Adrian Mititelu a continuat reacţia dură la adresa lui Balaci: "Părerea mea despre Balaci e că se autopropune la CSU. Se crede mai important decît este. E adevărat că el...
Razboi TOTAL Balaci  Mititelu Ilie se AUTOPROPUNE la CS U Imi povestea de blaturi rizind in hohote  Da din coate Are tupeu cu mine

UPDATE  Ora 20:00 / Adrian Mititelu a continuat reacţia dură la adresa lui Balaci: “Părerea mea despre Balaci e că se autopropune la CSU. Se crede mai important decît este. E adevărat că el şi Oblemenco sînt cei mai mari olteni din fotbal, dar să nu uite ca Universitatea exista cînd s-a apucat el de fotbal. Craiova e mai importantă decît Balaci! Are o părere proastă despre suporteri, dacă el crede că fanii se pot întoarce împotriva Universităţii. Nici măcar doi suporteri nu poate duce cu el la altă echipă. Indiferent ce fac, Olguţa, Balaci sau Cămătaru nu pot cumpăra suporterii”.

“Cred că se visează antrenor la CSU, dar el nu se luptă cu mine, ci cu suporterii. În 1973 stadionul era arhiplin şi Craiova Maxima nici nu apăruse. Vă spun sigur că pînă în ’85 Craiova avea cel mai mare buget din România datorită lui Păunescu şi Ştefan Andrei. Cît priveşte blaturile, chiar Balaci mi le povestea rîzînd în hohote, iar acum se supără că le povestesc eu. L-aş întreba ce am voie să fac, doar să cheltui banii mei pentru echipă? Balaci joacă rummy toată ziua şi face pe filozoful, dar de 10 ani n-a făcut nimic, mai ales pentru Craiova”, a spus Mititelu la Radio GSP.

UPDATE Ora 19:20 / Ilie Balaci a replicat la reacţia lui patronului FC U Craiova: “Mititelu dă din coate că nu mai are bani. Nici nu-l cunosc pe Andrici, eu am vorbit cu Mihai! Am mai spus-o! Iar dacă era să mă duc la CS U, semnam cu ei cînd mi-au făcut ofertă! Să-i transmiteţi că mie, spre deosebire de el, îmi este bine financiar!”

UPDATE Ora 18:30 / Adrian Mititelu nu a mai rezistat şi a răbufnit la adresa lui Ilie Balaci:  “Am tăcut şi am fost civilizat din respect pentru marele Ilie Balaci, pe care l-am iubit nespus de mult. Însă nu pot să tac şi să văd că prin aceste declaraţii se autopropune la CS U Craiova! Dă dovadă că ar vrea cash-ul lui Andrici de la CS U! Să nu uite că Universitatea Craiova l-a făcut pe el mare şi l-a băgat la 16 ani în echipa. Mizez pe inteligenţa suporterilor că nu se pot duce către CS U, după ce spune unul sau altul sau cum sînt îndrumaţi. Fac aceste declaraţii pentru că nu pot să fiu luat în asemenea hal peste picior. Cum eu am înţeles ce mi-a transmis Ilie Balaci, sper că înţelege şi el ce îi transmit lui!”

UPDATE Ora 14:30 / Contactat de FANATIK, Ilie Balaci şi-a menţinut declaraţiile făcute:  “Acele cuvinte sînt ale mele, am simţit nevoia să îi atrag atenţia lui Mititelu că nu are el dreptul să vorbească de Craiova Maxima, să pună capul în pămînt cînd vine vorba de Maxima despre care au dreptul să vorbească Silviu Lung, Corneliu Stroe şi toţi ceilalţi! Nu avea niciun drept să spună el de blaturi! Totodată ţin să spun că Olguţa, dacă a preluat pe facebook video-ul din emisiunea FANATIK SHOW, a fost fată deşteaptă şi a ştiut să profite de porumbelul scos pe gură de Mititelu! Dar, dacă Adrian Mititelu nu face rost de bani în această iarnă, din 2014, acei 20.000 de suporteri care au fost pe Oblemenco la meciul direct, vor umple Craiova şi ţara de lacrimi. O spun din suflet, dacă nu face rost de bani şi nu deschide bine ochii, va pierde situaţia de sub control rău de tot!

“Pe jucătorii lui cînd îi întreabă copiii ce mănîncă, ce spun? Asta trebuie să înţeleagă Mititelu!”

Eu, Ilie Balaci, îmi scot pălăria în faţa jucătorilor de la FC U pentru că este dureros să te duci acasă şi să te întrebe nevasta şi copiii ce mîncăm astăzi şi să nu ştii ce să le spui! Asta trebuie să înţeleagă Mititelu! Iar dacă eu voi lucra vreodată la CS U, sînt curios să îl văd pe ăla care are tupeul să se ia de mine şi să îmi spună ceva în faţă! Dar nu mă voi dezice de FC U, rămîne în inima mea! Însă una-i una şi alta-i alta! Să terminăm cu prostiile astea! Sper ca Adrian să se trezească în ceasul al 12-lea!”

Reacţia lui Adrian Mititelu, pentru editie.ro

“La întrebarea unui reporter cu privire la existenţa unor suspiciuni care planează asupra unor meciuri sub mandatul meu, am răspuns în următorul mod: NICIODATĂ SUB MANDATUL MEU, UNIVERSITATEA CRAIOVA NU A FĂCUT AŞA CEVA. POATE, ÎN MANDATUL MEU UNIVERSITATEA CRAIOVA A FOST CEA MAI CORECTĂ ECHIPĂ A CRAIOVEI DIN TOATE TIMPURILE. PÎNĂ ŞI CRAIOVA MAXIMA A MAI FĂCUT BLATURI, DAR EU NICIODATĂ NU AM FĂCUT ŞI NU AŞ FACE AŞA CEVA. Am făcut aceste afirmaţii bazîndu-mă chiar şi pe ce mi-au spus unii dintre componenţii Craiovei Maxima şi chiar conducătorii acelei echipe. Am iubit Craiova Maxima cum puţini au făcut-o. Balaci, Cîrţu şi ceilalţi au fost idolii mei. În rest, nu mai vreau să zic nimic din ce au zis unul sau altul.”

Alte reacţii pentru FANATIK.RO:

“N-am făcut blaturi, e un cuvînt urît! Ne-am distrat cu populaţia la un 5-4!”

Nicolae Tilihoi: “Nu am cum să comentez prea mult spusele lui Adrian Mititelu, ar însemna să mă denaturez. El asta a făcut, a denaturat fotbalul craiovean, şi-a bătut joc de fotbalul oltean. Are în palmares două retrogradări şi un loc 14. Nu pot să comentez declaraţiile fratelui Balaci, el poate să ştie mai multe decît mine, dar nu am făcut blaturi. Este un cuvînt urît! Poate ne-am distrat cu populaţia la un 5-4 sau cîştigasem campionatul şi la un şpriţ am stabilit să salvăm pe cineva de la retrogradare. E chestie de omenie, ne-am distrat omeneşte! Asta e umanitate, nu blat! În rest, nu aveam cum să facem blaturi, noi ieşeam juliţi şi răniţi de pe teren din cauza adversarilor şi a arbitrilor care erau influenţaţi de Steaua şi Dinamo”

Sorin Cîrţu: “Acest personaj nu mai trebuie băgat în seamă. Este un pacient de la Poiana Mare scăpat în libertate! Nu are dreptul să vorbească de Craiova Maximă, mai ales că de şapte ani ne-a făcut să fim de rîsul ţării. Asta a făcut el!”

“Eu eram mic, nu ştiu nimic, mie nu-mi spuneau!”

Aurel Ţicleanu: “Dacă au făcut blaturi în acele vremuri, ei ştiu. Eu eram cel mai mic din lot, nu îmi spuneau mie. Important însă e ce a rămas în sufletele oamenilor. A fost minunat cînd am fost în Italia şi mulţi oameni vroiau să facă poze cu nişte moşi care au făcut minuni din acte de vitejie în urmă cu 30 de ani”

Adrian Mititelu nu a dorit să comenteze prin telefon, dar a anunţat că va da un punct de vedere oficial în cursul zilei de astăzi!

––––

Ilie Balaci a lansat vineri seară un atac fără precedent la adresa lui Adrian Mititelu, la Sport Total FM, după ce finanţatorul FC U a declarat deunăzi că niciodată Craiova nu a fost mai curată şiu că cei din Craiova Maxima făceau blaturi!

“Am citit şi eu că aş avea o oferta de la CS. Nu s-a discutat nimic, despre bani nici atît. Probabil că au văzut o emisiune la TV şi de acolo au tras concluzia. Eu am spus că dacă acolo lucrează şi Geolgău şi Craioveanu nu mi se pare anormal. Ei trebuie să muncească, să îşi întreţină familiile. Dar şi dacă m-aş duce la CS, care ar fi problema? Acolo ar fi locul meu de muncă, iar cei de acolo nu mi-ar putea interzice să iubesc Universitatea. Craiova a fost singura mare echipa care vindea meciuri, dar şi cîştiga meciuri. Am vrut să arăt lumii că multe echipe au cumpărat campionate, dar nu şi noi, pentru că eram saraci.”

“Mititelu să nu compare Craiova Maxima cu echipa lui de 7 lei!”

“Mititelu nu are niciun drept să facă o comparaţie între Craiova Maxima şi echipa lui de 7 lei! Mă face să nu-i mai fiu aliat, pentru că el, dacă vrea să vorbească, să vorbească despre ai lui jucători. Cum îndrăzneşte el să intineze numele lui Zoli Crişan şi Costică Ştefănescu? Eu am spus că noi, cei care am făcut măgăriile astea, ştim de ce le-am făcut, dar nu am neglijat rezultatele. Dacă nu luam titlul, luam Cupa. Dar ce să aştepţi de la el, cînd spune că Florin Costea este al doilea jucător din istoria Craiovei? Zoli cred că se răsuceşte în mormînt. Nu cred că intră în primii 100! Mă durea sufletul.

“Să nu mă întărîte, că întorc fanii împotriva lui

Dar eu ştiam că pentru el Craiova Maxima a fost ca un ghimpe. De asta niciun fost jucător nu a lucrat la Universitatea, sau a lucrat puţin. Să nu mă întărîte, că întorc fanii în partea cealaltă! Eu ridic pălăria pentru actualii jucători doar dintr-un punct de vedere: au un caracter formidabil, pentru că ei nu au primit nimic de cînd a început sezonul. Să munceşti doar pentru nişte culori şi o emblemă… Mă doare sufletul, pentru că nu mă aşteptam ca Mititelu să scoată pe gură ceva. Eu încercam să ţin partea lui FCU. Probabil peste o săptamînă o să fiu înjurat.

“Craioveanu a vrut la FC. Dar Mititelu vrea să aduci şi ceva de acasă, nu doar să munceşti la el! A făcut el palmaresul sau noi?

Nu avea nimeni dreptul să facă ce a făcut împotriva lui Craioveanu. El a vrut iniţial la FC. Dar Mititelu are pretenţia, nu numai să lucreze, dar să aducă şi ceva de acasă, de parcă el ar fi făcut palmaresul, nu noi. Craioveanu, ca şi ceilalţi s-au dus acolo să muncească. Suporterii trebuie să înţeleagă că fiecare are dreptul să muncească.

“La FC nu se poate acum să intre în prima ligă! Nu ai cu ce! Mititelu să găsească soluţii, că altfel găsesc alţii!

Suporterilor le transmit că ar fi ideal să rămînă FC-ul, să intre în prima ligă, să joace în cupele europene, dar în momentul acesta nu se poate, pentru că nu ai cu ce. Dacă nu ai bani, nu poţi să iei jucători buni, nu ai jucători buni, nu poţi sa faci rezultate. Ideal ar fi să se găsească o soluţie şi asta trebuie să o găsească Adrian Mititelu, pentru că, dacă nu o găseşte el, o găsesc cei care se luptă cu el. Daca ei reuşesc să îşi atragă suporterii, va dispărea FC. Ce se va întampla cu stema cu leul, cu palmaresul? Ale cui vor fi? Mititelu nu avea dreptul niciodată să vorbească de Universitatea Craiova. Dar, din păcate, gesturile acestea le fac oamenii… normali!”

Tags: