Sport

EXCLUSIV / Ei sînt jucătorii Stelei DORIŢI de Mititelu! Napoli CONFIRMĂ şi recunoaşte: “Nu am primit de 5 luni salariul!”

UPDATE Ora 17:00 / Nicolo Napoli a confirmat pentru stiridesport.ro faptul că i-a propus lui Adrian Mititelu să ia jucători de la Steaua împrumut: "E adevărat, jucătorii de la Steaua ar...
04.12.2013 | 15:05
EXCLUSIV  Ei sint jucatorii Stelei DORITI de Mititelu Napoli CONFIRMA si recunoaste Nu am primit de 5 luni salariul

UPDATE Ora 17:00 / Nicolo Napoli a confirmat pentru stiridesport.ro faptul că i-a propus lui Adrian Mititelu să ia jucători de la Steaua împrumut: “E adevărat, jucătorii de la Steaua ar reprezenta o soluţie. Am vorbit cu domnul Mititelu marţi şi i-am propus această formă de colaborare. Sînt jucători cu experienţă de prima ligă, care ne-ar putea ajuta să promovăm. Dar să ştiţi că nimeni nu vine ca titular. Dacă vin de la Steaua vor trebui să demonstreze că merită să joace titulari. Sigur că am fost nemulţumit de alte compartimente, sigur că prin venirea celor de la Steaua s-ar mări valoarea lotului, dar faptul că ai jucat la Steaua nu îţi asigură un post de titular.”

“Sîntem neplătiţi de 5 luni şi eu şi jucătorii”

De asemenea, Napoli şi-a reiterat nemulţumirea cu privire la problemele financiare grave, atît el cît şi jucătorii deîncasînd niciun leu de la începutul campionatului: “Sîntem neplătiţi de 5 luni. Şi eu şi jucătorii. Vreau să vorbim de promovare, vreau să vorbim despre tradiţia pe care o are Universitatea Craiova, dar cum se poate cu jucători care nu şi-au luat un salariu până acum? Vă întreb ceva: dacă eu în ianuarie mă întorc la Craiova şi jucătorii neplătiţi nu vin la reunire, eu pe cine antrenez? Nu e vorba că Napoli nu vrea să continue. Vreau să continui, dar să ştiu că ne putem îndeplini obiectivul.”

–––––

Finanţatorul roş-albaştrilor, Adrian Mititelu, a afirmat azi, la sport.ro ,că i-a transmis, printr-un intermediar, lui Gigi Becali că doreşte ca latifundiarul din Pipera să-l ajute cu jucători în această iarnă în tentativa FC U Craiova de a promova în Liga I: “Am transmis un mesaj patronului Stelei pentru un împrumut pentru anumiţi jucători de la Steaua şi aştept răspunsul.”

FANATIK a aflat că intermediarul cu care patronul oltenilor a discutat este preşedintele Stelei, Vali Argăseală, şi vă prezintă lista celor 5 jucători doriţi de FC U Craiova de la Steaua, sub formă de împrumut pentru 6 luni:

Valentin Cojocaru, portar de 18 ani, titular al Stelei în UEFA Youth League, extrem de lăudat de Helmuth Duckadam, care îl vede înlocuitorul perfect al lui Tătăruşanu.

Ionuţ Năstăsie, 21 de ani, mijlocaş de bandă oltean, produs al Şcolii Gică Popescu, internaţional de tineret, împrumutat la Viitorul Constanţa, dar care nu a mai evoluat de 6 etape pentru echipa lui Hagi.

Răzvan Grădinaru, 18 ani, mijlocaş de picior stîng, titular de bază în echipa U19 a Stelei din UEFA Youth League, în care a marcat 3 goluri şi a dat o pasă decisivă, jucător care a debutat inclusiv în echipa mare a Stelei, în meciul de Cupa României cu Avîntul Bîrsana!

Valentin Lupu, 22 de ani, fundaş de bandă, împrumutat la Săgeata Năvodari, pentru care a jucat 8 mciuri în actualul sezon de Liga 1, marcînd un gol şi avînd o pasă decisivă.

Mihai Costea, care însă e dorit şi de CS U Craiova!

Din lista lui Mititelu nu putea lipsi febleţea sa, Mihai Costea, cumpărat de Steaua cu 1,1 milioane de euro de la Craiova, în martie 2011, dar legitimat ca liber de contract după excluderea oltenilor din vara lui 2011! Vîlceanul de 25 de ani este dorit însă şi de rivala CS U Craiova! “Da, îl vrem pe Costea! Ne-am interesat de situaţia lui la Steaua şi sperăm să îl aducem în iarnă”, a dezvăluit, pentru FANATIK, team managerul Silvian Cristescu!