Situaţie dramatică în Bănie. “Echipa devine ISTORIE!”

Cu cîteva zile înainte de reunirea echipei, situaţia de la FC Universitatea Craiova este cu adevărat dramatică. "Dacă Olguţa Vasilescu nu ne dă luni dreptul să intrăm pe "Ion Oblemenco"...
18.01.2014 | 20:28
Situatie dramatica in Banie Echipa devine ISTORIE
ADVERTISEMENT

Cu cîteva zile înainte de reunirea echipei, situaţia de la FC Universitatea Craiova este cu adevărat dramatică. “Dacă Olguţa Vasilescu nu ne dă luni dreptul să intrăm pe “Ion Oblemenco” atunci vă asigur sută la sută că echipa asta devine istorie. Jucătorii nu se pot reuni, deoarece nu au unde să se antreneze”, au dezvăluit pentru FANATIK surse din Bănie. Nimeni nu îi mai pune lui Mititelu la dispoziţie terenul fără a face plata pe loc. Aşa se întîmplă şi cu cazarea, excepţie făcînd hotelul lui Gică Popescu de la Calafat acolo unde patronul Craiovei are o înţelegere cu cei care au închiriat hotelul de la fostul internaţional. Însă, la Calafat e altă problemă. Primarul acestui oraş nu îi mai pune la dispoziţie patronului Craiovei terenul de antrenament. Nu în ultimul rînd, Fanatik a aflat că lui Gică Popescu nu i-au căzut bine ultimele înţepături ale lui Mititelu la adresa sa, după ce acesta si-a prezentat oficial întreaga echipă pentru alegerile FRF, au mai precizat surse bine autorizate din anturajul lui Adrian Mititelu. Plecînd pe firul acestei informaţii, FANATIK a aflat că lucrurile stau într-adevăr chiar aşa. Vă prezentăm motivele pentru care Mititelu, chiar dacă în unele situaţii are dreptate, a ajuns la mîna primarului din Bănie.

Fără teren de antrenament, “alb-albaştrii” sînt terminaţi

Unul dintre principalele lucruri pe care Adrian Mititelu trebuie să le rezolve extrem de urgent este găsirea unui teren de antrenament. La ora actuală finanţatorului Craiovei îi convine ca echipa să se antreneze doar pe Ion Oblemenco. Motivul? Din cauza problemelor financiare, Mititelu îi poate găzdui în aceste condiţii pe jucătorii săi, cei care nu sînt din Craiova, la o pensiune. De ce? Deoarece la hotelurile din Bănie proprietarii ezită să îi mai primească pe alb-albaştri, după ce Mititelu a întîrziat să se achite obligaţiile financiare.

ADVERTISEMENT

Nu are bani de Antalya, dar nici măcar pentru Govora
În condiţiile în care Lia Olguţa Vasilescu nu îi va permite clubului FC Universitatea Craiova să intre pe Ion Oblemenco, atunci Adrian Mititelu trebuie să se orienteze cît mai urgent pentru găsirea unui teren de antrenament.Cum Marcel Iancu a anunţat că echipa nu are bani pentru un cantonament în Antalya, oltenilor le-ar rămîne variantele de cantonament de la Calafat sau Govora. Chiar dacă Gică Popescu ar accepta să-l lase în hotelul din Calafat, primarul oraşului nu-i va permite să folosească terenul de antrenament. Astfel, ar rămîne varianta Govora, dar patronul Ştiinţei nu are bani nici pentru un astfel de cantonament.

Jucătorii cer condiţii de antrenament, iar unii dintr ei chiar şi-au depus memorii
Nu în ultimul rînd, Adrian Mititelu se confruntă şi cu problemele proprilor jucătorii. Pe lîngă Nicolo Napoli, cel care i-a cerut condiţii cel puţin minime de pregătire, acelaşi lucru îl doresc şi jucătorii. Unii dintre ei şi-au depus deja memorii din cauza restanţelor salariale. FANATIK a aflat că printre aceştia se numără Vasile Gheorghe, Mitic, Acka, Cosic, iar alţii intenţionează să şi le depună în zilele următoare, după ce Mititelu i-a amînat pentru a cincea oară cu plata salariilor restante. Ultimul termen, pe care finanţatorul clubului din Bănie i l-a transmis jucătorilor, este luna februarie, însă nici unul dinte aceştia nu îl mai crede de cuvînt.

ADVERTISEMENT