Fotbal intern

Mititelu a dat lovitura. Două transferuri de Liga 1 pentru FCU!

26.06.2018 | 16:09
Mititelu a dat lovitura Doua transferuri de Liga 1 pentru FCU

Mititelu a dat lovitura. Patronul lui FC U Craiova continuă achiziţiile pentru sezonul competiţional din Liga 3 după ce a reuşit să obţină semnăturile a doi jucători cu ştate vechi în Liga 1.

Adrian Mititelu tace şi face. Patronul lui FC U Craiova îşi urmează ca la carte planul revenirii în Liga 1 după ce în vara anului trecut a decis să o ia de la zero. Astfel, după ce a înscris U Craiova 1948 în Liga 4, alb-albaştrii au promovat la pas în Liga 3. Elevii lui Nicolo Napoli nu au avut nici o înfrângere şi nici un egal, obţinând doar victorii de la primul până la ultimul meci al sezonului. Mai mult, alb-albaştrii au câştigat şi Cupa României pe faza judeţeană Dolj.

Mititelu a dat lovitura. Două transferuri de Liga 1 pentru FCU!

Dacă jucătorii şi membrii staff-ului tehnic al oltenilor au intrat în vacanţă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Adrian Mititelu. În ultimele zile patronul lui FCU s-a ocupat împreună cu oamenii săi de campania de achiziţii. În urmă cu câteva zile alb-albaştrii au parafat transferul lui Sabin Lupu, iar în cursul zilei de marţi, Mititelu a rezolvat şi transferurile a doi dintre foştii fotbalişti ai lui FC Universitatea Craiova.

FANATIK,RO a aflat că Mădălin Ciucă şi Olivian Surugiu au semnat cu FCU pe o perioadă de doi ani, iar Adrian Mititelu ne-a vorbit despre transferurile respective. “Ambii jucători au semnat pe doi ani cu Universitatea Craiova. Am mare încredere în cei doi deoarece ambii jucători au experienţă şi pot ajuta mult echipa noastră în Liga 3. Mai lucrăm şi la alte surprize, dar veţi afla despre ele la timpul potrivit. Nu mă las până nu vom ajunge din nou în Liga 1, dar până atunci trebuie să facem totul ca la carte chiar dacă sunt convins că ni se vor pune multe piedici“,a spus Mititelu.