Sport

Mititelu a găsit vinovatul pentru haosul din vestiar: “El a creat această stare în echipă”

Patronul celor de la FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a trecut la amenințări asupra jucătorilor, în cazul în care echipa va retrograda.
01.04.2024 | 21:55
Mititelu a gasit vinovatul pentru haosul din vestiar El a creat aceasta stare in echipa
Adrian Mititelu și-a amenințat jucătorii că nu le va da drumul, chiar dacă echipa va retrograda. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Echipa patronată de Adrian Mititelu, FCU Craiova 1948, trece printr-o perioadă neagră din perspectiva rezultatelor și nu doar atât. Oltenii au șapte înfrângeri în ultimele opt meciuri disputate, cu doar un punct obținut în acest timp.

Mititelu a găsit vinovatul

Pe lângă problemele pe plan sportiv, în rândul formației craiovene s-a stârnit o adevărată luptă între fotbaliști și conducere. La finalul partidei pierdute cu Oțelul pe teren propriu, Adrian Mititelu junior i-a băgat în ședință pe jucători.

ADVERTISEMENT

Mai mulți fotbaliști de top din lotul celor de la FCU Craiova 1948 au fost puși la colț de către fiul finanțatorului, printre care, Aurelian Chițu, Bauza sau Baeten. Astăzi a venit rândul lui Mititelu senior să vină cu completări și în vizor a apărut un alt fotbalist de top, din lotul oltenilor.

I-a luat banderola

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, s- arătat nemulțumit de atitudinea căpitanului, Vlad Achim. Finanțatorul consideră că problemele din vestiar au apărut din cauza atitudinii mijlocașului și a influenței acestuia asupra lotului.

ADVERTISEMENT

“Jucătorii au fost nemulțumiți că antrenamentele lui Vasilică sunt prea dure. Achim e liderul nemulțumiților. El a creat această stare în echipă. El m-a convins că are dreptate.

Nu mai are banderola pe mână de astăzi. El nu era mulțumit de nimic. Un jucător foarte bun a reușit să mă convingă să fac cum vrea el. Eu sper ca haosul să se fi terminat, și de miercuri să fie echipa de anul trecut.

ADVERTISEMENT

A intervenit capacitatea mea de mobilizare. Poate unora le convine să retrogradăm, pentru că astfel i-am lăsa liberi la vară. Dar eu le garantez că vor juca și în Liga a II-a aici, pentru că am puterea financiară să le plătesc aceleași salarii și în Liga a II-a”, a fost poziția lui Mititelu, conform Digisport.

La auzul celor spuse de către conducătorul oltenilor a intervenit fostul internațional, Ilie Dumitrescu. Acestuia nu-i venea să creadă cum de Mititelu a lăsat ca lucrurile să ajungă în acest punct, în care jucătorii decid programul și ritmul echipei de pregătire.

ADVERTISEMENT

Cum să comenteze jucătorii ce se întâmplă la antrenamente? De ce le-ați permis?”, a fost întrebarea pusă de către Ilie Dumitrescu finanțatorului oltenilor. Mititelu a răspuns imediat.

“De prost. Avem un alt preparator acum. Am cedat pentru că s-a creat această aripă de suporteri care e ușor manipulată de un individ care a lucrat la club și l-a transformat pe Vasilică în paria. Iar el a cedat. Eu am ținut la presiune 3 ani. Dar când echipa a clacat, el nu a mai rezistat și a plecat”, a conchis Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT