Fotbal intern

Foto. Mititelu a perfectat primele două transferuri. Un jucător a fost decar la Steaua!

Adrian Mititelu a reuşit miercuri seară să perfecteze primele două transferuri din acest an pentru FC U Craiova 1948. Ambii jucători au semnat pentru doi ani şi jumătate.
10.01.2018 | 17:49
Foto Mititelu a perfectat primele doua transferuri Un jucator a fost decar la Steaua

Adrian Mititelu a reuşit deja să perfecteze primele doua transferuri din acest an. FANATIK.RO a aflat că patronul celor de la FCU a reuşit să semneze în cursul zilei de miercuri cu fostul fotbalist al roş-albaştrilor, Robert Văduva, dar şi cu portarul Sorin Mogoşanu. Cei doi s-au prezentat la clubul din Bănie şi au semnat actele şi în prezenţa preşedintelui Marcel Iancu.

Robert Văduva l-a avut coleg de cameră în perioada petrecută la Steaua 2 Bucureşti pe Alin Toşca şi a jucat sub comanda lui Leo Strizu cu numărul 10 pe tricou. Atât el, dar şi portarul Sorin Mogoşanu au semnat cu FC U Craiova angajamente pentru doi ani şi jumătate. Ambii fotbalişti şi-au făcut junioratul la Şcoala de fotbal Gică Popescu din Craiova, iar Mititelu speră că aceştia vor putea să ajute echipa alb-albaştrilor să promoveze în Liga 3.

“Mă bucur că Mititelu a avut încredere în aceşti băieţi!”

Contactat de către FANATIK.RO, Paul Răducanu, managerul Şcolii de fotbal Gică Popescu, a vorbit despre transferurile făcute de Mititelu. “Sunt foarte sincer şi mă bucur că Adrian Mititelu a avut încredere în aceşti băieţi. Mă bucur că i-a adus la echipa lui. Îi cunosc foarte bine pe amândoi deoarece noi i-am avut la Şcola lui Gică Popescu mai bine de şase ani.

Pe Văduva ştiu că l-a vrut la un moment dat şi Flavius Stoican la echipa lui, dar văd că până la urmă el a ales să joace la FCU. Este păcat că acestor fotbalişti nu li s-au dat foarte multe şanse. Nu uitaţi că Văduva a jucat chiar şi la Steaua. Este un atacant foarte bun şi sper să joace bine la noua sa echipă”, a  spus managerul Şcolii de Fotbal a lui Gică Popescu.