Fotbal intern

GALERIE FOTO. Cu ce se mândreşte Mititelu! Cum arată fata patronului de la FCU Craiova

Adrian Mititelu nu a avut prea mare noroc în fotbal. Echipa pe care o susţine financiar evoluează în prezent în Liga 4 şi este lider după ce a obţinut 11 victorii în tot atâtea etape din...
24.10.2017 | 14:27

Adrian Mititelu nu a avut prea mare noroc în fotbal. Echipa pe care o susţine financiar evoluează în prezent în Liga 4 şi este lider după ce a obţinut 11 victorii în tot atâtea etape din actualul sezon. Cu toate astea, patronul lui FCU Craiova se poate mândri cu o fată frumoasă. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Gabriela Mititelu are 26 de ani şi a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Craiova. Chiar dacă nu a fost prezentă pe stadion la multe dintre meciurile echipei patronate de tatăl ei, aceasta a postat diverse poze cu fularul echipei la gât pe reţelele de socializare. De-a lungul timpului, Gabriela Mititelu a postat diverse fotografii alături de tatăl ei, însă nu acestea sunt fotografiile care fac furori printre internauţi sau printre prietenii ei de pe reţelele de socializare. Un lucru este clar, fiica patronului FCU Craiova şi-a pus silicoane. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Gabriela Mititelu a deţinut acţiuni la echipă

Tânăra nu doar că arată foarte bine, fata lui Mititelu a fost admisă la Facultatea de Drept cu nota 7.97, în timp ce la examenul de Bacalaureat a obţinut media 9.90. Iubirea faţă de FCU Craiova a arătat-o şi prin faptul că pentru o anumită perioadă a deţinut 17% din acţiunile clubului.

Gabriela Mititelu postează destul de des pe reţelele socializare, aproape în fiecare zi pe contul ei de Facebook apărând poze destul de provocatoare. Chiar şi aşa, tânăra nu este singură, din 2016 fiind într-o realţie.

ADVERTISEMENT